USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Романюк «вибив» у Буряка гроші на повернення ПДВ агаріям

25 Червня 2009 14:35
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сьогодні, 25 червня, перебуває у Києві. В ході візиту він зустрівся із головою Державної податкової адміністрації України Сергієм Буряком. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі губернатора.
 
Під час розмови Микола Романюк порушив питання повернення ПДВ сільгоспвиробникам Волині за продані переробним підприємствам молоко і м\'\'ясо в живій вазі. Сторони детально обговорили ситуацію, що склалася нині в області. Сергій Буряк запевнив, що це питання буде вирішено і впродовж декількох днів кошти на ці потреби надійдуть.
 
Потому Микола Романюк зустрівся із президентом корпорації «Богдан» Олегом Свинарчуком. Вони обговорили ситуацію на Луцькому автомобільному заводі та розглянули можливості збереження нині існуючих та створення нових робочих місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus