USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюку радять «не бавитися» в пакетні голосування

31 Жовтня 2013 12:12
Пакетні голосування у Луцькій міській раді за земельні питання частина депутатів вважає недопустимими, а пакетне голосування – способом повирішувати інтереси окремих депутатів.

Виходячи з таких міркувань, фракція ВО «Свобода» у Луцькій міській раді звертається до міського голови Миколи Романюка не піддаватися на маніпуляції частини депутатів, а діяти в межах регламенту. Про це повідомили у прес-службі організації.

«Міський голова зобов'язаний ставити кожне питання порядку денного на голосування за основу та в цілому незалежно від того, чи є до них питання чи ні.
Практика лобіювання пакетних голосувань у Луцькій міській раді нерідко є наслідком того, що деякі зацікавлені депутати намагаються повирішувати свої меркантильні та егоїстичні інтереси. Саме такий варіант голосування дає їм шанс приховати від лучан рішення, які не завжди відповідають інтересам громади.

Також не може не обурювати небажання частини депутатів міської ради працювати та добросовісно розглядати усі питання порядку денного. Неприховане прагнення окремих міських обранців закінчити сесію за кілька годин, їх нездоровий інтерес до конкретних питань із матеріальним змістом свідчить про те, що вони не бажають виконувати свої обов’язки перед лучанами, а дбають лише про власні вузькі інтереси», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus