USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія готується до наступу на cхід України, - розвідка США

27 Березня 2014 10:39
Росія готується захопити Донецьк, Луганськ та Харків. Згідно з даними розвідки США, є велика вірогідність, що найближчим часом Росія почне наступ на Східну Україну, - повідомляє ТСН з посиланням на CNN.

Принаймні про це свідчить активне стягування військ до кордонів. CNN зазначає, що цю інформацію підтвердили два джерела, які уточняють, що зробити висновки про можливе вторгнення Росії змушує її військова активність в останні три-чотири дні.

"Імовірність подальшого російського вторгнення є вищою, ніж була до цього", - сказав один з чиновників із Білого дому. Він підкреслив, що нинішні дії РФ дуже схожі на ті, які вона проводила перед тим, як увірватися в Чечню та Грузію. Американські військові та представники розвідки вже поінформували Конгрес США про можливе збройне захоплення Східної України. Через це республіканські члени Комітету зі Збройних сил Палати представників у середу ввечері направили секретний лист у Білий дім, у якому висловили свою стурбованість з приводу подій, що розгортаються в Україні.

Згідно з даними цього Комітету, є "глибоке побоювання, що Москва може вторгнутися на схід та південь України, на заході - в сепаратистський регіон Молдови Придністров'я, а також можливе захоплення земель у країнах Балтії".

Члени Комітету зазначили, що глава Головного військового Європейського командування США і НАТО генерал Філіп Брідлав зазначив, що росіяни мають достатньо сил, аби зробити наступ у цих регіонах.

Американські офіційні особи вважають, що Росія може вторгнутися в Україну набагато швидше, аніж Сполучені Штати спрогнозують ці дії. Адже лише біля кордонів РФ уже зосередила понад 30 тисяч військових та чимало техніки. І ця велика кількість аж ніяк не потрібна для так званих навчань. Також зазначають, що Росія не робить ніяких кроків, аби відвести свої війська від кордонів. Навпаки – вона збільшує там свою військову присутність у Курській, Бєлгородській та Ростовській областях.

І російська армія готова до потенційних військових дій. За даними американської розвідки, російські війська будуть рухатися в напрямку трьох міст України - Харкова, Луганська та Донецька, аби забезпечити собі сухопутний доступ до Криму.

Зазначимо, український військовий експерт Дмитро Тимчук також прогнозує, що Путін готує вторгнення в Україну по всьому кордону від Чернігова до Донецька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 10:47
верить америке себя не уважать, главное панику навести и разосрать народ)) им никак с такой ситуацией не включить свой печатный станок)))
Олег до Анонім Показати IP 27 Березня 2014 11:07
Печатний станок це дрібниці! Америка планувала по всьому Сходу України свої ракети розмістити, а тут їм Росія може всі плани поламати.
Українці Показати IP 27 Березня 2014 10:53
Стоїмо до останньої краплі крові, доки не здохне у муках Жутін і його останній прихвостень!
Лучанин Показати IP 27 Березня 2014 11:03
Нехай США розповість про свої "мирні" війська, які хазяйнують в Сирії, Афгані, Іраку і т.д., нехай розкажуть про базування своїх ракет по всьому світі, нехай розкажуть про війну у В'єтнамі, про бомби скинуті на Японію! Коли радянські війська були в Афгані, то вони були агресори, а коли туда влізли америкоси, то вони миротворці!!!!!!! Америка забагато пхає носа скрізь!
Крымчанин Показати IP 27 Березня 2014 11:09
"За даними американської розвідки, російські війська будуть рухатися в напрямку трьох міст України - Харкова, Луганська та Донецька, аби забезпечити собі сухопутний доступ до Криму." вот это больше всего доставило! а не проще мост построить через Керченский пролив? ребята, не поддавайтесь панике - РФ если и стягивает войска, то только из-за неспокойной обстановки вдоль границы. почему польская бронетехника на западных границах не вызывает ажиотажа?
чи вірити Показати IP 27 Березня 2014 11:14
Янкі, однозначно, довіряти не можна. Це двулика країна.
Почули Показати IP 27 Березня 2014 11:26
Депутат Европарламента обвинил СМИ Запада во лжи о Крыме и путче на Украине http://www.youtube.com/watch?v=98YH7W3ksKY&feature=youtu.be
Москаль Показати IP 27 Березня 2014 11:28
Я не хочу нагнетать, но я таки поражаюсь с этих пендосов! Путин давным давно уже получил разрешение Совета Федерации на на ввод войск на Украину исключительно (!) в случае начала массового мочилова русских. Естессно, некоторое количество войск наверняка было стянуто к границе. Не с Урала же их везти, случись что. Он этого ни разу не скрывал, 100500 раз всем повторил, все газеты мира об этом пишут, ТВ не затыкаясь про это чешет, а для ЦРУ, CNN и ТСН - это, блин, открытие. Дошло наконец-то! Охр..неть, чо такое забористое они там все курят?
Крымчанин до Москаль Показати IP 27 Березня 2014 11:40
дело в том, что многим навязывают именно то, что Россия напасть хочет и оттяпать.. зачем ей это? многие не видят, или не хотят видеть - восточники Украины ополчаются и совсем не против России, а как раз против возможных действий влады и уже откалывающейся от нее "правой" силе (привет Сашку Билому) + наемной братии от той же пендосии! ага, а Россия будет сидеть с войсками на Дальнем Востоке и наблюдать.. военное положение нагнетается не с востока, братья!
Ілля Показати IP 27 Березня 2014 12:06
треба тих росіян провчити раз і назавжди щоб не лізли на чужу територію бо і на їхню хтось претендує
Дядько до Ілля Показати IP 27 Березня 2014 12:31
Повністю згодний.
12345 до Ілля Показати IP 27 Березня 2014 15:18
Иди поучи, профессор.
Москаль Показати IP 27 Березня 2014 12:17
Кстати, о копченом: "Число американцев, не одобряющих действия президента США Барака Обамы, выросло до 59%, установив очередной антирекорд, следует из опроса компании GfK, проведенного по заказу информагентства Ассошиэйтед Пресс. Результаты мартовского опроса свидетельствуют о резком падении рейтинга. Лишь 39% американцев одобряют деятельность своего президента, тогда как 59% не согласны с его политикой. Основной темой в мире стали события на Украине. Согласно опросу, 57% американцев не одобряют политику Обамы в отношении этой страны. В опросе были также затронуты отношения России и США в контексте событий на Украине — большинство опрошенных (54%) не согласны с действиями Обамы." __http://news.mail.ru/politics/17567653/?frommail=1
Луцьк до Москаль Показати IP 27 Березня 2014 13:14
В Америці рейтинг Путіна вище ніж Обами!!!!
Антон до Луцьк Показати IP 27 Березня 2014 15:55
Ага, а рейтинг у Росії Путіна вираховується приблизно так само як і результати референдума в Криму. Скільки захотіли - стільки і написали, а хто проти - ворог народу. Нічого не нагадує?
Луцьк до Антон Показати IP 27 Березня 2014 17:30
Це статистика не з Росії!
я Показати IP 28 Березня 2014 10:31
яник сволота, путін теж
АНДРЕЙ до я Показати IP 30 Березня 2014 12:40
коментар було видалено
Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 18:48
А компания МТС ворует деньги "в поддержку украинскои армии" со счетов своих пользователеи. Как же ето по-хохляцки
Андрій Показати IP 7 Серпня 2014 22:43
Да ну Росія вже перейшла всі межі валити нах надо Росію то Путін Росія!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus