USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Росія кредитуватиме Україну після формування нового уряду

29 Січня 2014 17:29
Незважаючи на запевнення Володимира Путіна, Росія призупиняє надання кредитів Україні. Пропозиція про припинення було подано прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, пише "Прайм".

"При розумінні необхідності виконання всіх домовленостей ми повинні робити це осмислено, а осмислено це можна буде робити тільки тоді, коли ми будемо розуміти, яким буде уряд, хто буде там працювати і яких правил вони будуть дотримуватися", - сказав він на нараді з Путіним.

Президент Росії визнав це за доцільне: "Давайте дочекаємося формування нового уряду України, але прошу вас контактів з колегами не втрачати". Своєю чергою перший віце-прем'єр Ігор Шувалов пообіцяв, що як тільки буде сформовано новий уряд України, з ним негайно почнуться переговори. "Представляється доцільним все ж дочекатися формування нового уряду, тому що з вчорашнього дня ми живемо в нових умовах, коли прем'єр-міністр України пішов у відставку. Ми як і раніше робочі контакти з нашими колегами по уряду України підтримуємо, але розуміємо, що ситуація може змінитися", - сказав Шувалов на зустрічі президента РФ Володимира Путіна з членами уряду.

Зі слів Шувалова, консультації і переговори з новим урядом будуть проведені моментально, і вказівки президента РФ будуть виконані. Раніше Шувалов заявив, якщо новий уряд України буде дотримуватися інших пріоритетів, ніж Кабмін звільненого Миколи Азарова, тоді це, ймовірно, буде приводом для перегляду існуючих домовленостей. При цьому ще сьогодні вранці виконувач обов’язків прем'єра Сергій Арбузов заявив, що Україна сподівається отримати $2 мільярди від Росії найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus