USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія може депортувати 4 млн українців

13 Липня 2017 08:44
Офіційна влада Росії запровадить відповідні заходи на рішення Ради нацбезпеки та оборони України та не виключає депортації 4 мільйонів українців, що перебувають в РФ.

Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич, передає Громадське з посиланням на «РИА-Новости».

«Введення системи попередньої електронної реєстрації для громадян Росії, які в'їжджають до України, або так званого біометричного контролю — це, по суті справи, встановлення візового режиму між нашими країнами, і його «упаковка» принципового значення не має», — сказав він.

Клінцевич підкреслив, що рішення РНБО торкнеться 4 мільйонів українців, які працюють в Росії.

«Когось із них доведеться ввічливо попросити покинути РФ, популярно пояснивши, що своїм передчасним поверненням на батьківщину вони зобов'язані виключно нинішньому київському режиму», — заявив він.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: МОСКВА НЕ ПІДЕ НА ВВЕДЕННЯ ВІЗ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ. ДУМКА

Нагадаємо, 10 липня за результатами засідання РНБО президент Петро Порошенко повідомив, що Україна запровадить біометричний контроль для всіх громадян, які перетинають український кордон.

Водночас, секретар РНБО Олександр Турчинов зауважив, що рішення в першу чергу торкнеться росіян, які перетинають кордон.

Раніше Турчинов закликав встановити пропуск для росіян тільки за біометричними паспортами. Також він заявив, що візовий режим з Росією потрібно запровадити якомога швидше.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що МЗС готове реалізувати візовий режим з РФ у разі такого рішення. Міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що юридичні механізми для візового режиму з Росією готові.

У свою чергу, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що у разі такого кроку, Москва відповість «дзеркально».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ростов Показати IP 13 Липня 2017 08:58
Росіяку на гілляку!!!!
! до Ростов Показати IP 13 Липня 2017 11:03
П*дерація піде на суїцид ???
скептик Показати IP 13 Липня 2017 10:06
замість них приїде 4 млн абреків. аллах акбар
ОЛЕГ до скептик Показати IP 13 Липня 2017 12:46
ВОИСТИНУ АКБАР !!!
Ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Липня 2017 11:01
Непогана звістка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus