USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія передає майже порожні «гуманітарні» вантажівки

15 Серпня 2014 14:15
Вантажівки з «гуманітарною допомогою» з Росії їдуть в Україну майже порожніми.

Про це у своєму Твіттері повідомляє журналістка Financial Times Кортні Уївер, якій дозволили заглянути в будь-яку вантажівку, пише Еспресо.TV.

Нагадаємо, згідно з даними розвідки, одна із причин, через яку так званий "гуманітарний конвой" із РФ не можуть "легалізувати" через Міжнародний Червоний хрест, - це крадіжки гуманітарки на шляху пересування вантажу.

В одній з вантажівок журналістка знайшла мішки з гречкою, в іншої відкритої навмання фурі лежали спальні мішки. Ще в одній - стояли якісь коробки. Однак виявилося, що більшість відкритих журналісткою машин не завантажені навіть на половину.

«Російська служба надзвичайних ситуацій пояснила, що вони завантажили машини на половину, щоб можна було перевести вантаж, якщо якась вантажівка зламається», - написала Вівер.

Вона також зазначила, що борти КАМАЗів зсередини зеленого кольору, як військові машини. Схоже, їх наспіх перефарбували в "гуманітарний» колір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
агов Показати IP 15 Серпня 2014 14:26
може і гречка у мішках не в такому порядку лежить?
Olha Показати IP 15 Серпня 2014 14:47
Де-факто Росія є воюючою стороною.Кожну банку,мішок і т.д. на вміст набоїв,пороху ,деталів від зброї і т.д. не перевіриш.Тому такий вантаж для території, де війна, не потрібно брати.
Корінний лучанин до Olha Показати IP 15 Серпня 2014 15:32
Де-факто ця рассєйська гум. допомога туфта! Це посміховисько! Не треба було кукурікакти на весь світ про допомогу і везти повітря в машинах. Порівняйте український вантаж гуманітарки і рассєйський. Питання є? Очевидно ціль Рассєї була інша, а так для понтів наспіх накидали щось , для відмазки.
Olha до Корінний лучанин Показати IP 15 Серпня 2014 18:14
Я вчора написала,яка ціль ,але мій комент прибрали.
Редакция до Olha Показати IP 15 Серпня 2014 18:28
Ваш ответ не соответствовал нормам, прописанным в методичке по публикации информации для украинских СМИ.
virji до Редакция Показати IP 15 Серпня 2014 20:43
Нормы Укр сми конечно очень отличаются от всемирнопринятых. Они написаны в угоду нынешней власти. Кто не с нами тот против нас.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 15:28
Пуцін, подавись своєю гуманітаркою, циркач чортів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus