USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Росія перекреслила всі мирні домовленості, досягнуті в Женеві

22 Квітня 2014 12:54
Замість того, щоб виконувати зобов’язання по домовленостях, досягнутих в Женеві, терористи захопили черговий відділок міліції та взяли заручника.

Про це заявив виконувач обов’язки президента України Олександр Турчинов під час зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Верховної Ради України.

Турчинов наголосив, що замість роззброєння та звільнення адміністративних будівель терористи знову захопили приміщення міського відділу внутрішніх справ у Краматорську та взяли у заручники керівника міліції, «перекресливши тим самим всі домовленості, яких було досягнуто в Женеві».

Він також зазначив, що, «на превеликий жаль, ані Російська Федерація, ані їх терористичні спецпідрозділи, які присутні в Україні, демонстративно не збираються виконувати домовленості, яких було досягнуто в Женеві».

«Безумовно, в цих умовах українська влада буде діяти адекватно», - підкреслив Турчинов.

У свою чергу, Байден наголосив, що США вітають і підтримують зміни в Україні та готові всіляко допомагати на цьому шляху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
artyshuk Показати IP 22 Квітня 2014 13:11
Кацапам не можна вірити жодному слову, інформаційно вони зазомбували весь схід України.... ще й говорять, що їхніх бойовиків немає на нашій території... треба радикальніше приймати рішення стосовно екстремістів та іноземних інтервентів...!!!
Анонім до artyshuk Показати IP 22 Квітня 2014 14:06
коментар було видалено
я до artyshuk Показати IP 22 Квітня 2014 15:07
Спочатку снайперів з Майдану знайди!!!
я Показати IP 22 Квітня 2014 13:21
Господи, ну когда же вы будете действовать адекватно???????????
Лучанин Показати IP 22 Квітня 2014 23:54
Турчинов не повідомив, що його влада також нічого не зробила по виконанню Женевської угоди. Першочергово треба розпустити всі воєнізовані загони і сотні майданів, які нічого не можуть зробити проти спецвійськ загарбника, лише служать пугалом для Путіна, точніше для допомоги Путіну, який керує сепаратистами на Сході України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus