USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Росія перекрила 3 пункти пропуску, щоб не дати бойовикам втекти

2 Липня 2014 13:19
Росія закрила три пункти пропуску на україно-російському кордоні, через які тікали бойовики. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє УНН.

"Російська сторона закрила три пункти пропуску через кордон з Україною. Закриті міжнародні автомобільні ПП "Гуково", "Донецьк" та "Новошахтинськ" на у Ростовській області, через які безперешкодно проходили бойовики.

На цих пунктах пропуску російська сторона обладнала блокпости, посиливши важкою бронетехнікою. Є дані, що через них заборонено випускати бойовиків, котрі намагаються втекти з території України", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що терористів, які біжать назад в РФ, розстрілюють російські прикордонники.

Нагадаємо, очільник МВС Арсен Аваков зазначив, що одним з основних завдань нової фази АТО є повне перекриття кордону України з Росією.

Також нагадаємо, раніше у РНБО повідомили, що терористи просять про беззбройний вихід із зони АТО, у тому числі до Росії.

Як відомо, 30 червня Президент України Петро Порошенко за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України ухвалив рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі. Після цього розпочалася активна фаза АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Липня 2014 15:10
смєртнічкі
Евген Показати IP 2 Липня 2014 21:53
Між тими трьома пунктами пропуску існує не менше 10 грунтових доріг, через які можна перетнути кордон на авто "без віз". А місць переїзду навпростець через поле, через річні броди - не злічити. Сам контроль тільки пунктів перетину без суцільного контролю кордону - "повітряний привіт" від злочинців і постійна нагода отримати удар з тилу. На всьму україно - російському кордоні необхідно запроваджувати суцільний контроль і створювати прикордонну смугу 10км.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus