USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Росія веде розвідку енергооб’єктів України, є загроза повторення ударів, – ГУР

21 Вересня 2023 09:15
Російські загарбники проводять розвідку українських енергетичних об’єктів з метою завдати у подальшому ударів.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Є інформація, що ворог проводить розвідувальні заходи по енергетичній інфраструктурі, загроза повторення терористичних атак існує», – сказав він.

Читати ще: Масований ракетний удар уночі: пожежі у Києві, у Черкасах знищено готель, на Львівщині, Рівненщині і в Харкові є влучання

За словами Юсова, Сили оборони готуються до майбутніх атак на енергетичну інфраструктура. Також до цього серйозно повинні ставитися і пересічні громадяни. Зокрема, потрібно підготуватися до можливих атак і реагувати на сигнали тривоги, підкреслив він.

Водночас представник ГУР повідомив, що наявне виробництво ракет в Росії не дозволить здійснювати ракетні атаки на попередньому рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus