USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Росія вночі атакувала Україну ракетами та дронами: які регіони опинилися під ударом

28 Січня 2024 08:40
У ніч проти 28 січня російські загарбники атакували Україну вісьмома ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Випустили їх з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ).

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Ворог також застосував дві ракети «Іскандер-М» по Полтавщині з району Воронезької області РФ та три ракети із ЗКР С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області.

Читати ще: У Раді розробляють нову концепцію бронювання працівників, – голова економкомітету

Було атаковано цивільні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

«Мобільними вогневими групами Повітряних Сил знищено чотири із восьми ворожих БпЛА, якими противник атакував прифронтову зону. Про ліквідацію наслідків удару «балістикою» повідомлять місцеві адміністрації. Попередньо без постраждалих», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Третина британської молоді відмовилась би служити в разі світової війни

В Україні у низці областей було оголошено повітряну тривогу. Як повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ, зі Східного напрямку летіли балістичні ракети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus