USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Росія впродовж чотирьох років не дотримується Мінських угод, – посольство США

12 Лютого 2019 14:02
Росія продовжує розпалювати створені нею гуманітарну, економічну та екологічну кризи на Донбасі і протягом чотирьох років постійно не дотримується Мінських угод.

Про заявило посольства США в Україні у Twitter, пише ZiK.

«Протягом останніх 4 років, що минають сьогодні з моменту підписання Тристоронньою контактною групою Комплексу заходів з виконання Мінських угод, Росія постійно не дотримується цих угод», – йдеться у заяві.

У Посольстві наголосили, що Росія мусить припинити розпалювати створені нею гуманітарну, економічну та екологічну кризи, звільнити українських в’язнів, відвести озброєння та війська, здійснити негайне та всеосяжне припинення вогню.

Нагадаємо, 12 лютого 2015 року учасники програми Тристоронньої контактної групи за підсумками переговорів в Мінську підписали "Комплекс заходів щодо виконання Мінських угод".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Корiнний лучанин Показати IP 12 Лютого 2019 14:45
Ну ,якщо сшп сказали ,то тiльки так.
скептик Показати IP 12 Лютого 2019 15:41
треба висловити дуже глибоку стурбованість
Я Показати IP 12 Лютого 2019 15:59
а хтось ці мінські угоди бачив надруковані в офіційній пресі?? тоді було б видно хто як їх дотримується.. а то тільки й слухають що з-за калюжі гавкнуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus