USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Росія ввела нове правило в'їзду в окупований Крим

18 Квітня 2021 13:12
Окупаційна влада Криму з 17 квітня вимагає від людей, яких вважає іноземними громадянами та особами без громадянства, робити ПЛР-тести на коронавірус при в’їзді на півострів.

Про це інформує Крим.Реалії.

Таке нововведення міститься в «указі» очільника окупаційної адміністрації півострова Сергія Аксьонова.

Відтепер «іноземцям та особам без громадянства» потрібно протягом трьох календарних днів з дня прибуття пройти лабораторне дослідження на коронавірус методом ПЛР.

Крім того, інформацію про результат ПЛР-тестування потрібно розмістити на сайті російського Єдиного порталу державних і муніципальних послуг.

Також при в’їзді в Крим необхідно заповнити електронну анкету, яка розміщена на тому ж порталі державних і муніципальних послуг.

За минулу добу в Криму виявили 101 випадок COVID-19. Але ці дані не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники стверджують, що ця статистика суттєво занижена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 18 Квітня 2021 13:29
Для яких цілей писати і обговорювати, що для своєї внутрішньої безпеки робить окупант, якщо влада України та ЄС те саме вимагають від інших громадян світу. Кожний переживає за своїх громадян. Виходить, що правильно поступає Росія.
222 Показати IP 18 Квітня 2021 16:09
Хоч клятву путіну під відеозапис не вимагають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus