USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росія виводить війська з Сирії. ОНОВЛЕНО

14 Березня 2016 21:30
Президент Росії Володимир Путін наказав почати виведення основних сил РФ з Сирії з 15 березня.

Про це він оголосив на зустрічі з міністром закордонних справ Сергієм Лавровим і міністром оборони Сергієм Шойгу, - передає ТАСС.

"Вважаю, що завдання поставлені перед Міністерством оборони, в цілому виконані. Тому наказую з завтрашнього дня почати виведення основної частини нашого військового угруповання з Сирійської Арабської Республіки", - сказав президент РФ.

При цьому він зазначив, що російські пункти в Тартусі і на базі Хмеймім продовжать роботу в колишньому режимі. Зі слів Путіна, частина решти військових буде займатися "контролем за дотриманням режиму припинення вогню".

"Наші пункти базування - морський в Тартусі та авіаційний на аеродромі Хмеймім - будуть функціонувати в теперішньому режимі. Вони повинні бути надійно захищені з суші, з моря і з повітря", - заявив Путін.

Своєю чергою, прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путін погодив із президентом САР Башаром Асадом рішення про початок виведення військ з Сирії.

P. S. За станом на ранок 15 березня у Путіна вирішили не скасовувати постанову про введення військ у Сирію. Постанову Ради Федерації Росії, яка дала президенту Володимиру Путіну повноваження на проведення повітряної операції в Сирії, вирішили не скасовувати. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на"РИА Новости".

Спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила також, що боротьба проти "ІД" та інших терористичних організацій не повинна припинятися до повного їхнього знищення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
читач Показати IP 14 Березня 2016 21:34
а з України коли вже виведуть ті війська....??? :((
лучанин Показати IP 14 Березня 2016 22:03
.... ще б з України забрався недомірок..
Анонім Показати IP 14 Березня 2016 22:51
Ага.тепер по наших будуть більше гатити.це все неспроста
Анонім Показати IP 15 Березня 2016 07:09
Вводили війська в сірію-кацапи раділи, виводять -знов радість! Так і своі проблеми в раші проходять стороною.......
Вася Показати IP 15 Березня 2016 07:22
назад на Донбас, от лихо, будуть знову гатити(((((((
Русский Показати IP 15 Березня 2016 09:21
*** никто никого не выводит. очередной политический пируэт не более. слова Президента РФ: "Российские пункты в Тартусе и на базе Хмеймим должны продолжить работу в прежнем режиме, заявил президент. "Наши пункты базирования - морской в Тартусе и авиационный на аэродроме Хмеймим - будут функционировать в прежнем режиме. Они должны быть надежно защищены с суши, с моря и с воздуха", - заявил глава государства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus