USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія зі своєї території обстрілює Сумщину і штурмує Донбас, – Генштаб

13 Травня 2022 19:29
Генеральний штаб України опублікував вечірнє зведення станом на 18:00 пʼятниці, 13 травня.

З території Російської федерації був артилерійський обстріл цивільних обʼєктів на території Сумської області та авіаудар по селу Товстодубове.

На Слобожанському напрямку основні зусилля росіяни зосередили на тому, щоб забезпечити відхід своїх підрозділів від Харкова та завадити виходу українських військових у тил у районі Ізюму. Підрозділи росіян обстрілювали позиції наших військ у районах населених пунктів Петрівка, Питомник, Руські Тишки та Тернова.

На Словʼянському напрямку основні зусилля росіян – на наступі в районі села Богородичне Донецької області, але успіху вони не мали. Також окупанти обстрілювали артилерією райони селищ Нова Дмитрівка і Краснопілля. Були авіаудари по районах сіл Долина й Адамівка.

На Донецькому і Таврійському напрямках російські підрозділи продовжують обстрілювати наші війська. Окупанти намагалися захопити селища Новоселівка Друга, Камʼянка, Марʼїнка і Новомихайлівка.

На Лиманському напрямку Росія безуспішно намагається закріпитись в районі Олександрівки. На Сєвєродонецькому напрямку сильні обстріли в районі Рубіжного.

На Бахмутському напрямку росіяни штурмували в напрямках міст Золоте та Комишуваха, але успіху не мали, також обстрілювали Тошківку та Оріхове.

На Авдіївському напрямку за підтримки артилерії Росія наступає у напрямках селищ Камʼянка та Новоселівка, але успіху не має.

У Маріуполі основні зусилля окупанти зосереджували на блокуванні наших підрозділів в районі заводу «Азовсталь», продовжують обстріли.

На Південнобузькому, Волинському та Поліському напрямках активних дій не було. На Сіверському напрямку росія посилює охорону ділянки українсько-російського кордону у Брянській та Курській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus