USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія знімає «правду» про Схід

10 Вересня 2014 08:29
Російський режисер Олег Джураєв знімає у Калінінграді фільм про із робочою назвою "Правда".

Про це в своєму блозі написав російський фотограф Андрій Румянцев.

Стрічка розповідає про події в східній частині України, зокрема, про долі військових журналістів, які заради "правдивого матеріалу" нерідко жертвують власним життям.

"Сюжет драми "Правда" зачіпає одразу кілька сторін конфлікту і людських доль: бійців Нацгвардії України і ополчення "ДНР", американських найманців, військовослужбовців підрозділу міліції спеціального призначення "Беркут", карального батальйону "Азов" і, звичайно ж, російських журналістів...", - написав Румянцев у своєму блозі.

Як відомо, правоохоронці не раз ловили російських журналістів на співпраці з бойовиками, які діють на Сході України. Зокрема, журналісти LifeNews Олег Сидякін та Марат Сайченко надавали інформаційне сприяння тероризму.

Всі фото з блогу Андрія Румянцева:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ананас Показати IP 10 Вересня 2014 08:47
сценарій "правди" написаний кисєльовим зі слів путіна. А у фільмі хлопчика трьох років у "маечке и трусиках" в центрі словянська на площі розпинати будуть? ну щоб абсолютна брехня стала типовою російською "правдою".
СаньОК до ананас Показати IP 10 Вересня 2014 09:44
Будуть,обов"язково будуть - згадайте "Чистилище" (про Чечню). Ця "правда" буде по образу і подобію - море крові, звірства ворогів, їх підступність, русоненависть і все на фоні благородства, чесності і відданості Родіне рускіх солдат. Хоча часточку правди вже помітно на фотках - вавки на мордах акторів - бутафорські. Такі вавки так не гояться-салдату на пиці треба накладати шви, або загоєна рана такого розміру вже давно не кровить, а журналюга з розсіченим лобом має феноменальну згортуваність крові - любий боксер розкаже, як сильно кровить розсічена брова або лоб.
екскурсовод до СаньОК Показати IP 10 Вересня 2014 09:49
Нашого міністра булатова тіж самі гримери розмальовували! Чи не так?
Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 09:30
Ну да ще ж зняти брехливий фільм, щоб замилити мозги своім рабам саме то!!!
Тарас Чурило Показати IP 10 Вересня 2014 09:34
Інформаційна війна триває, російська пропагандиська машина запущена, а наші телеканали від них теж недалеко втікли
Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 11:57
НУ И ВОНЬ ПОШЛА!! КАК ПРАВДУ БОИТЕСЬ!!
РАВ до Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 12:03
Тот, кто часто говорит, что говорит "Правду"-врет!
Дід Панас Показати IP 11 Вересня 2014 05:14
Кричатимуть істерично з бодуна Амеріка,госдєп,защітім братьєв новоросії.Кісєльову продажних конкурентів вистичить.Фільм по всіх цантральних телеканалах пройде.Кобзон з Міхалковим і широкою общєственностью рабів осудять українців та возвеличать путлєра як миротворця.Такий приблизно сюжет.Можна премію миру і оскар присудити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus