USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Росія зробить з Криму офшор

29 Квітня 2014 10:10
Російський Кабмін доручив профільним міністерствам підготувати та внести в уряд до 25 травня законопроект про створення в Криму і Севастополі особливої ​​економічної зони.

Про це повідомляє прес-служба уряду Росії, передає Еспресо.TV.

"Забезпечити за участю зацікавлених федеральних органів виконавчої влади, органів державної влади Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя розробку проекту федерального закону про створення на територіях Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя особливої ​​економічної зони", - йдеться в дорученні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 29 Квітня 2014 12:04
Зроблять з Криму зону криміналу і відмивання грошей. Жоден кандидат у президенти, крім Юлії Тимошенко, вже не згадує про Крим, ніби й не було його. То найгірше, що ці "реальні прєтендєнти" регіонали Добкін, Тігіпко, вєлікій сєпаратіст Царьов, багатенький річі Порошенко наплювали на те, що в Криму живуть українці.
Ольга Показати IP 29 Квітня 2014 12:46
хай роблять _)))) а потім ми на них нападем і заберем і Крим і гроші))))
Борис Показати IP 29 Квітня 2014 17:58
Пришел вор в дом когда взрослые больные, а дети одни оказались. Вот так и случилось, но бог все видит, он не фраер с увжннием ваш Борис.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus