USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Росіяни бояться музики «Океану Ельзи», – Остап Шутко

26 Березня 2014 10:59
У Луцьку відбувся концерт класичної музики «Луцьк-Львів. Музичні паралелі» за участю Остапа Шутка, камерного оркестру «Кантабіле», Товія Рівця, Оксани Рапіти, сина Остапа Шутка Романа, Анни Єфіменко.

Музиканти порадували глядачів майстерним виконанням творів Й.С.Баха, Н.Паганіні, А.П’яццоли, Л.Бетховена, Ф. Шопена, М.Скорика, Б.Фроляк.

"Через те, що у країні складна ситуація, варто надіятися на краще і продовжувати звичайний ритм життя", – переконаний Остап Шутко.

«Найгірше, що ми можемо зробити зараз – дивитися телевізор і боятися. Найкраще – жити нормальним життям, прийти на концерт українських виконавців чи в театр, купити картину українського художника. Мені здається, що найстрашніше, це такий вакуум, який ми створюємо: якщо завтра війна, то значить треба сидіти вдома і нікуди не виходити. Ми є тими людьми, які підживлюють економіку нашої держави. І якщо всі будуть боятися, то це гірше за будь-яку агресію. А якщо економіка працює – ми переможемо», – звернувся до присутніх зі сцени Остап Шутко.

Оксана Рапіта виконала для глядачів «на біс» джазову п'єсу «У народному стилі» Мирослава Скорика. Щире захоплення глядачів викликали композиції, солістами у яких були Остап Шутко та Товій Рівець.

Не могли музиканти оминути і тему Майдану. Заграли композицію «Холодно» в аранжуванні Богдани Фроляк, яка асоціюється з подіями у Києві. Зі слів Остапа Шутка, музику «Океану Ельзи» настільки бояться в Росії, що аж не пускають туди гурт. Мелодія у виконанні музикантів камерного оркестру «Кантабіле» та Остапа Шутка прозвучала по-новому.

«Світла пам’ять тим, хто віддав своє життя за незалежність, за щастя нашої рідної України. Пам’яті присвячується твір-сповідь, твір-молитва, твір-душевний монолог і тверда вертикаль, але безмежна любов і вдячність», – такими словами Товія Рівця та композицією Астора П’яццоли «Облівіон» завершився вечір музики. Останній твір присутні слухали стоячи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 26 Березня 2014 11:06
Так-так, бояться... блюнути.
304 Показати IP 26 Березня 2014 11:29
я її теж не люблю ,бо вона депресивна
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 11:47
музика насправді ніяка-правда для майданути обкурених в самий раз і Вакарчук вписується в образ дебіла.Так що нормальні люди не слухають цих пісень .
Облівіон Показати IP 26 Березня 2014 11:57
А Шутка ви слухали, меломани? Яка ж музика тоді вам така? Скорик? П'яццола? Пардон, напевно, таких прізвищ не чули у своїй Троляндії
ок до Облівіон Показати IP 26 Березня 2014 12:06
музика океанів -тупо,а Шутка слухали -не можна порівнювати Шутка і "Океан"-це небо і земля.Вакарчук правда виглядає і веде себе як обкурений
Анонім до ок Показати IP 26 Березня 2014 12:07
а чого як...він постійно обкурений
Облівіон до ок Показати IP 26 Березня 2014 16:57
Ну, якщо Шутко подобається, то добре вже,прощається Вам нелюбов до "Океанів". Хоча, самому Шутку "Океани" подобаються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus