USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Росіяни двічі влучили по центру Харкова, зруйнували житловий будинок

6 Вересня 2022 11:28
Вранці 6 вересня росіяни знову обстріляли з ракет Харків. Були «прильоти» по центру міста. Є загибла.

Про це повідомили глава Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер міста Ігор Терехов.

Синєгубов розповів, що унаслідок ранкових ударів по Харкову зруйнований багатоквартирний будинок в центральній частині міста.

«На місці працюють всі профільні служби. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Наразі госпіталізованих немає», – йдеться у повідомленні.

«Ще один приліт теж у центральну частину Київського району. Ушкоджено адміністративну будівлю. Інформації про постраждалих на цю хвилину немає. Житловий будинок за місцем першого прильоту сильно постраждав», – повідомив мер Харкова.

Ігор Терехов уточнив, що під завалами знайшли тіло жінки.
«Ракетний обстріл Індустріального району. В одному випадку потрапляння в приватний житловий будинок. При розборі завалів знайдено тіло жінки», – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus