USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Росіяни вдарили ракетами по Одесі: є загиблі та поранені. Фото 18+

29 Квітня 2024 20:01
Сьогодні російська окупаційна армія завдала по Одесі ракетного удару, вже відомо про багатьох паранених.

Про це інформує УНІАН.

«Ворог здійснив ракетний удар по Одесі. За попередньою інформацією, внаслідок російської атаки поранено вісім людей. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури. На місці працюють всі відповідні служби», – завив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Він звернувся до населення з проханням всіх оперативно реагувати на сигнали повітряної тривоги.

У соціальних мережах повідомляють, що через ворожу атаку, яку завдано, ймовірно, ракетою «Іскандер-М» з касетною бойовою частиною, сталося влучання у Палац студентів Національного університету «Одеська юридична академія», який населення називає «Замок Гаррі Поттера» через незвичайний тип будівлі.
За даними мері міста Геннадія Труханова, люди постраждали через падіння уламків, у потерпілих поранення різного ступеня тяжкості.

Читати ще: В Одесі кількість загиблих росла до чотирьох, серед поранених – екснардеп Ківалов

Трохи пізніше Кіпер додав, що внаслідок російської ракетної атаки загинуло двоє людей та собака. Серед травмованих – 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу.

У соціальних мережах люди публікують уламки ракети та фото вбитого собаки. Видно, що це великий закривавлений пес, над яким склонилися дівчина, ймовірно, це власниця тварини. Судячи за все, вона гуляла з собакою недалеко від узбережжя.

Увага, присутні сцени насилля!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus