USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росія знову вдарила по об'єктах критичної інфраструктури України, є загиблий та поранені. Оновлено

18 Жовтня 2022 09:59
Зранку 18 жовтня ворог знову завдав масованого удару по Україні, поцілюючи в об’єкти критичної інфраструктури. Так, про прильоти наразі відомо у низці міст, зокрема, у Києві, Житомирі, Дніпрі, Харкові та Кривому Розі. Є поранені, одна людина померла дорогою до лікарні.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що у Києві були прильоти в об’єкт енергозабезпечення.

«Київ. Попередньо три прильоти в об‘єкт енергозабезпечення на лівому березі міста», – написав Тимошенко.

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив прильоти по місту. З його слів, ворог поцілив в об’єкт критичної інфраструктури.

«Зранку в Києві знову вибухи. Деснянський район. Об‘єкт критичної інфраструктури. Всі служби слідують на місце. Детальніша інформація згодом», – йдеться у дописі.

У Києві в результаті ракетних обстрілів російськими варварами пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Станом на 11.35 обмежене надання послуг електро- та водопостачання в багатьох будинках на лівому березі столиці, повідомив міський голова Віталій Кличко.
Читати ще: Бомбардувальники РФ били по Києву з Ростовської області, – Повітряні сили

У Дніпрі російсько-окупаційні війська зранку 18 жовтня завдали удару по обʼєкту енергетичної інфраструктури.

«Два прильоти в об‘єкт енергетичної інфраструктури. Серйозні пошкодження. Більше подробиць пізніше. Працює ДСНС», – зазначив Кирило Тимошенко.

Під час останньої атаки росіян на Дніпро, українська ППО знищила чотири ракети.
В ОП повідомили також про ворожі удари по енергетичній інфраструктурі у Житомирі. У місті, згідно з даними Тимошенка, попередньо два прильоти в обʼєкт енергозабезпечення. На місці працюють рятувальники.

Мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що у місті після прильотів по енергетичній інфраструктурі немає ані електрики, ані води.

Він також попросив батьків забрати дітей зі школи та садочків. Очного навчання сьогодні не буде.
Як повідомив пізніше мер Житомира, унаслідок ворожих обстрілів є двоє поранених.
Окрім того, повідомлялося про ранкові прильоти у Кривому Розі та Харкові.

По Харкову вісьмома ракетами з бєлгорода, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Сьогодні близько 8:30 ворог запустив по Харкову з російського бєлгорода 8 ракет. Попередньо, постраждалих немає», – зазначив Синєгубов.

Голова ОВА вказав, що інформація уточнюється, профільні служби проводять обстеження, зокрема в Новобаварському, Основ’янському та Слобідському районах облцентру.
У прокуратурі Харківської області показали наслідки вранішнього обстрілу. Уламки однієї з ракет впали біля входу у багатоповерхівку. Під ударом окупантів опинились численні складськi приміщення з продуктами харчування та приватні автівки.
Як поінформували у ДТЕК Енерго, унаслідок ранкових обстрілів в Україні пошкоджені два енергетичні підприємства. Поранені семеро людей, одна людина померла дорогою до лікарні.
Додамо, уночі 18 жовтня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Миколаєву, внаслідок чого зруйновано двоповерховий будинок. Рятувально-пошукові роботи тривають, повідомив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім.

«Вночі Миколаїв знову був обстріляний ракетами С-300. Є влучання у двоповерховий будинок. Під завалами знайдено тіло чоловіка. В місті відновлено електропостачання», – написав він.

Зеленський показав наслідки обстрілу росіянами Миколаєва. Ракетами C-300 вони зруйнували житловий будинок, загинула людина. Також був удар по квітковому ринку, каштановому скверу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus