USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Росіяни випустили спортивну «Ладу» на 210 к.с. ФОТО

5 Вересня 2011 18:03
Lada Granta Sport - гоночний автомобіль, спеціально підготовлений для Кубка Lada Granta. Волзький автозавод на прохання його президента Ігоря Комарова підготував дослідний зразок цивільної версії гоночної машини, що планують запустити у виробництво наступного року.
Про це пише http://gazeta.ua gazeta.ua.
У розпорядженні офіційного Lada Granta Клубу опинилися перші фотографії дорожньої версії спортивної «Гранти». Чорна Lada Granta Sport була помічена на підмосковному автодромі «АДМ» в Мячково під час проведення п'ятого етапу Кубка.

«Громадянська Lada Granta Sport зовні не схожа ні на кубкові боліди, ні на звичайну «Лада Гранта». Так, на автомобіль встановлено аеродинамічний обвіс, який в себе включає тюнінгові грати радіатора, передній і задній бампера спортивного виду, пороги, капот з повітрозабірниками, спойлер на кришці багажника. Також змін зазнав салон автомобіля, його обтягнули кремовою шкірою і встановили спортивні «ковші» для водія і переднього пасажира. На автомобілі встановлена панель від «Лада Калина Спорт», але в майбутньому вона буде замінена на більш сучасний варіант від «Лада Гранта», - йдеться в повідомленні Клубу.

Представник компанії «ТМС Спорт», яка займається підготовкою гоночних машин «АвтоВАЗу», прокоментував появу новинки. За словами керівника проекту «Lada Granta Cup», Владислава Незванкіна, цивільна версія «Лада Гранта Спорт» створена як прототип для різних випробувань, пише Клуб.

В автомобілі встановлений мотор від кільцевої версії Lada Granta - 1,6-літровий двигун потужністю 210 к.с. Очікують, що дорожня "Гранта Спорт" отримає кілька варіантів двигунів, зокрема, турбований і 120-сильний атмосферний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
водій Показати IP 6 Вересня 2011 00:09
Жигуль-жигулем. Всерівно 10 літню беху нізащо не порівняти з новим чудом російського автопрому.
Хатуль Мадан Показати IP 6 Вересня 2011 14:05
Роисся вперде!111
Той кому не байдуже Показати IP 6 Вересня 2011 18:07
Згідний з водієм... Жигуль він і в Африці жигуль!!!!!!!!!!!!
Andrij Показати IP 6 Вересня 2011 19:01
a meni podobaetsja

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus