USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російська «гуманітарка» знову незаконно перетнула кордон

13 Вересня 2014 14:33
«Гуманітарний вантаж» з Росії потрапив до України незаконно.

Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби України.

«Протягом ночі з 12 на 13 вересня, порушуючи встановлений порядок прикордонно-митного оформлення, без присутності представників МКЧХ російською стороною здійснено незаконне переміщення так званого гуманітарного вантажу через пункт пропуску «Донецьк (РФ) – Ізварине (Укр)». Українські прикордонники та митники не були допущені до перевірки та оформлення вантажу і транспортних засобів», – йдеться в повідомленні.

Крім того, згідно з інформацією Держприкордонслужби, російські найманці на сьогодні активізували розвідувальні заходи навколо Маріуполя з метою встановлення місць розташування підрозділів АТО.

«Протягом доби терористами був обстріляний прикордонний наряд. Це відбулося опівночі 12 вересня на ділянці відділу прикордонної служби «Маріуполь», коли прикордонники на автомобілі «УАЗ» поверталися до місця дислокації. Обстріл вівся з мінометів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу 3 прикордонника отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією відомства, зафіксували також факти ведення повітряної розвідки та порушень повітряного простору України.

Бойовики так би мовити ДНР намагаються відновити роботу пункту пропуску «Новоазовськ», стверджують в Держприкордонслужбі.

У суботу до Луганська прибула чергова колона так званого «гуманітарного вантажу» з Росії. За різними даними, в колоні було від 70 до 200 вантажівок, як стверджують російські ЗМІ, з 2 тисячами тонн продовольства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
А у кого спрашивать? Показати IP 13 Вересня 2014 14:37
Как говорил старый дед - Первый раз добиться взаимности трудно (у женщины), а потом все идет как по маслу.
Цікаво Показати IP 13 Вересня 2014 14:55
Якби автор статті зараз знаходився там куди привезли цю гуманітарку, він слово гуманітарка брав би в лапки чи ні?
Анонім до Цікаво Показати IP 13 Вересня 2014 16:29
Лопав би за обидва вуха
Тарас Чурило Показати IP 13 Вересня 2014 14:58
Почекайте, про це ж йшлося в мінських домовленостях, чому ж незаконно? А те що держава проконтролювати не иоже, це вже інше питання
змі Показати IP 13 Вересня 2014 16:13
ЄС хоче домовитися з Митним союзом про вільну торгівлю. Фюле вважає, що настав час почати переговори між ЄС і Митним союзом. За його словами, конкретні кроки мають бути зроблені не тільки в торгівельній, але і сфері безпеки та інших напрямках. Євросоюз повинен почати переговори з Митним союзом про створення зони вільної торгівлі, вважає комісар ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле. "Нам потрібна послідовна політика щодо Росії. Прийшла пора не ховатися за гаслами типу "вільна економічна зона від Лісабона до Владивостока", а визначити конкретний зміст", - сказав він у ході дискусії на 11-му форумі YES у Києві в суботу. ________________________ От так!!!
віктор Показати IP 13 Вересня 2014 16:26
європа ніколи не вірила пук тіну і затуркану росію спасають лише пращурі які свого часу загарбали чужі території де зараз добувають газ...пук тін перетворив росію в терористичну країну...хоча чому перетворив...росія завжди була загарбницькою країною...
Студент до віктор Показати IP 13 Вересня 2014 16:50
Пане лектор, розкажiть про ставлення до Украiни, будь ласка. В планi вчорашнiх домовленостей...
віктор до Студент Показати IP 13 Вересня 2014 21:41
про це краще попліткуй з башкаленком і курилюком
Студент до віктор Показати IP 13 Вересня 2014 22:16
Ви ще i скромний)))
Сумнiв до віктор Показати IP 13 Вересня 2014 22:55
А скажiть, будь ласка, вже час iз белорусами стiну будувати?
Дончанин до Сумнiв Показати IP 13 Вересня 2014 23:56
Между прочим, Украина собирается строить стену на границе с Крымом. Иными словами, Украина признает тот факт, что Крым стал российским.
Дончанин до віктор Показати IP 13 Вересня 2014 21:57
"росія завжди була загарбницькою країною" - это весьма красочно подтверждается тем, что после окончания второй мировой войны США, защищаясь от агрессивной России, бомбило 26 государств. Попробуй перечислить эти страны.
Опа до Дончанин Показати IP 13 Вересня 2014 22:11
А то що США бомбить і в даний момент часу в рахунок не береться?
Ню-ню до віктор Показати IP 13 Вересня 2014 22:13
Загарбницькою? Ну тоді назвіть країни які б не мали якихось амбіцій. Дружньо передивимося їх історію. :)
віктор Показати IP 13 Вересня 2014 22:42
прощай немытая россия....страна рабов-страна господ....и вы мундиры голубые...и ты им преданный народ
Дончанин до віктор Показати IP 13 Вересня 2014 22:46
Много стран способны критиковать сами себя? Это первое, а второе - чьи это слова, когда они написаны, и по какому поводу?
НІНА ЛОГІКА Показати IP 15 Вересня 2014 10:18
Мені цікаво, а защо наші прикордонники отримують зарплату? Як це - схотів вїхав, схотів виїхав?! Може мені так в Польщу-Німеччину зганять???І вивезти звідти все, що захочу? Прямо під носом зі стратегічного Луганського оборонного заводу вивозять все що можна, інші заводи також по частям вивозять, а ми як лохи! ДЕ ЄВРОСОЮЗ ЗІ СВОЇМИ СПОСТЕРІГАЧАМИ? І яка їх функція? Як на прогулянку до нас приїхали! Хай щось роблять, або нехай ті, хто гарантував нашу безпеку, суверенітет і т.д. ВІДДАЮТЬ НАЗАД АТОМНУ ЗБРОЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus