USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Російські передачі в Україні замінюють польські

6 Березня 2015 10:10
Спільна робота українського і польського ТБ допоможе поступово відійти від присутності на екранах продукції країни-агресора, - пише ТСН.

Нагадаємо, попри заборону Верховної Ради щодо розповсюдження в Україні фільмів російського виробництва, а також фільмів, що вихвалють правоохоронні органи, збройні сили, інші військові чи силові формування Російської Федерації, вітчизняні телеканали продовжують їх транслювати.

Окрім того, в північних районах Волині через Білорусь транслюються російські «рупори пропаганди»: «Росія24», «Перший російський» - попри заборону їх діяльності в Україні. Більше того, у цих районах досі не транслюються українські телеканали.

Натомість, «1+1 медіа» і медіа-група Telewizja Polska - TVP домовилися про спільне виробництво теле- та кінопродукції.

До слова, українську акторку Ольгу Сумську вже показують у Польщі в серіалі «Білявка».

Зовсім скоро українських акторів у польських фільмах стане ще більше, запевняє президент польського холдингу TVP Юліуш Браун, який зустрівся у Києві з ключовими політиками України від культури та телебачення.

Він повертається додому з домовленостями про співпрацю, яка почнеться зі спільної роботи з каналом «1+1».
«Ми вже співпрацювали з 1+1 - польський продюсер проводив консультації з приводу зйомок серіалу «Гвардія». Тепер ми хочемо започаткувати співпрацю щодо спільного виробництва серіалів, кіно та телефільмів, а також документальних стрічок. Це має бути продукція, яка буде цікава обом країнам і з українськими, і з польськими акторами, а сюжетна лінія має стосуватися і Польщі, і України. Вже у наступних сезонах своїх серіалів ми будемо запрошувати для зйомок українських акторів і вводити українську сюжетну лінію», - повідомив Браун.

Така співпраця з польськими колегами буде цікава українцям, вважає генеральний директор холдингу «1+1» Олександр Ткаченко.

Зокрема, спільна робота допоможе поступово відійти від присутності на українських екранах продукції країни-агресора.
«Ми вважаємо, що на цей момент, коли мова в суспільстві йде про поступову заміну російських серіалів іншим продуктом, така співпраця нам багато в чому допоможе. Це дуже важливо в наш час, коли ми говоримо про поступовий перехід до європейського телевізійного продукту», - вважає Ткаченко.

Крім того, поляки також збираються запозичити дещо в українців. Так, делегації дуже сподобалась мультиплікаційна продукція «Студії Квартал-95». Уже розпочата співпраця в обміні новинами, а незабаром може вийти на екрани версія грандіозного проекту «Великі перегони», в якій братимуть участь польські та українські команди.
Щодо масштабних спільних телефільмів, то їхнє виробництво почнеться незабаром, а вже на початку наступного року український глядач побачить їх в ефірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 10:18
Знімати щось на зразок "Ментів"
бабу Показати IP 6 Березня 2015 10:30
тепер будемо дивитися на поляків ........... які нас так люблять і поважають ..............
Анонім до бабу Показати IP 6 Березня 2015 10:59
А за спиною кличуть бидлом.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 11:00
Слідуючий крок-заставлять говорити польською мовою.
луч Показати IP 6 Березня 2015 11:07
Читаю ваші коменти і розумію зявляється новп національнісь хохлотроль, щкода мені їх.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 11:35
Не забувайте про Інтернет. Це вільна країна - що хочу - те і дивитимусь. І не потрібно диктувати мені, що я повинен робити, а що - ні. Нагадайте краще нашій владі, а то вона вже забрехалась по самі вуха.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 12:37
Пів України Росію агресором не рахуе! Це ми якогось поіхали на схід вбивати інакомислящіх! Полякам потрібни іх колишні землі, а ми для них бидло православне!
111 Показати IP 6 Березня 2015 15:25
О так поляки потихеньку знову нас заграбастають .Спочатку канали навяжуть,а потiм i на землi почнуть претендувати.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 16:26
Чехі вже віддають землі Польші, яки ім досталися після війни. Не все так просто!!!!!!!!!
Ха Показати IP 7 Березня 2015 08:18
Як же ж швидесенько забули, що ляхи були не меншими ворогами українців, ніж москалі! Але ж забули, якщо потрібно... Ну не продажна нація?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus