USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Російські трофеї розбирають на «донори»

25 Лютого 2015 08:45
Нещодавно здобуті в боях російські танки і БМП ремонтники ЗСУ розбирають на запчастини. Про це інформує Преса України.

Багато важливих деталей збереглися у відмінному стані, а інші відправлять на переплавку, після чого вони перетворяться в дитячі гойдалки або ж каналізаційні труби.

«Танк і БМП російського виробництва, які нещодавно здобули воїни окремої механізованої бригади, ремонтні групи розбирають на запчастини», - розповіли силовики.

З їх слів, така техніка стає своєрідним «донором» під час відновлення українських танків і БМП.

Ремонтники відзначають, що вузли та агрегати таких бронемашин, наприклад, знаходяться у відмінному стані.

«Коли з техніки будуть зняті всі необхідні частини, їх корпуси відправлять як брухт на переплавку. І з часом вони, напевно, стануть новими гойдалками в дитячих парках, або, скажімо, каналізаційними трубами в наших містах», - додали у прес-центрі.

Як відомо, колони російської бронетехніки регулярно перетинають український кордон і прибувають на Донбас як допомога терористичним організаціям, які окупували регіон. При цьому офіційна Москва заперечує підтримку терористів і присутність військ РФ в Україні, незважаючи на численні факти, які доводять протилежне.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus