USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Російські війська обстріляли Харків та Миколаїв. Є жертви

27 Березня 2024 17:32
Російські окупанти завдали ударів по Харкову й Миколаєву вдень 27 березня. Росіяни атакували Миколаїв балістикою, а в Харкові вони влучили у багатоквартирні будинки.

Про це пише Бабель.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти двічі били по Шевченківському району Харкова. Там пошкоджена цивільна інфраструктура. Тип озброєння встановлюють. Моніторингові групи і Повітряні сили ЗСУ перед атакою повідомляли про пуски керованих авіаційних бомб.

У Харкові наразі відомо про одного загиблого, ще 12 людей поранені, двоє з яких у важкому стані. Четверо постраждалих – діти. Пошкоджено пʼятиповерхові будинки, Інститут невідкладної хірургії. Повідомляють також про приліт по дитячому майданчику між багатоповерхівками.

У Миколаєві через російську ракетну атаку поранених шестеро, одна людина у важкому стані, написав голова ОВА Віталій Кім.

Російські окупанти щодня обстрілюють Харківську область. Вони використовують артилерію, дрони й ракети. Також під ударом окупантів регулярно перебуває Миколаївщина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 28 Березня 2024 03:17
вражає ялова реакція міжнародної спільноти на щоденне беззаконня, щоденні обстріли цивільних.. можливо, якщо країна-терорист відверто ігнорує норми міжнародного права, то стосовно неї теж варто було б створити прецедент, наприклад, вигнати з ООН..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus