USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російському окупанту-ґвалтівнику українські прокурори оголосили підозру

23 Березня 2022 02:02
Офіс Генпрокурора повідомив першу підозру російським загарбникам, які вбили чоловіка та неодноразово ґвалтували його дружину на Київщині.

Про це повідомила Генпрокурор Ірина Венедіктова, передає УП.

«В одному із сіл Броварського району цей нелюд вдерся до приватного будинку та застрелив господаря. Після цього п’яний окупант разом зі своїм співслужбовцем неодноразово ґвалтували дружину вбитого мирного мешканця, при цьому погрожуючи їй розправою та зброєю. Навіть погрожували її малолітній дитині, яка була разом з потерпілою», – розповіла вона.

Венедіктова додала, що Офіс Генпрокурора отримує інформацію про статеві злочини російських військових на окупованих територіях та у гарячих точках.

Прокурори Київщини встановили особу військовослужбовця РФ, який вбив беззбройного чоловіка та неодноразово ґвалтував його дружину.

Йому повідомили про підозру у порушенні законів та звичаїв війни заочно та оголосили в розшук, а в суд подали клопотання про затримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Березня 2022 03:03
вони шукають того, кого навряд чи знайдуть, це тупі, голослівні заяви, а тим часом прикордонники пропускають багатіїв з липовими пропускати за кордон на крутих іномарках.Займіться воєнкоматами, прикордонниками, митниками. Там вже озолотилися за час війни хапуги, які в даний час є злочинцями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus