USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Російський адвокат розповіла, навіщо зустрічалася з Трампом-молодшим

15 Липня 2017 11:33
Російський адвокат Наталія Весельницька в інтерв'ю для The Wall Street Journal розповіла про причини своєї зустрічі з сином Дональда Трампа під час передвиборної кампанії президентських виборів у США, пише Новое время.

За словами Весельницької, головною темою її розмови з сином нинішнього президента США стала справа Вільяма Браудера. Вона хотіла повідомити Трампу-молодшому дані, "які особисто отримала під час розслідування".

Зокрема, вона хотіла розповісти про те, що комапнія Ziff Brothers Investments, з якою працював Браудер, ухилялася від сплати податків в Росії, а також фінансувала Демократичну партію США.

Однак, за словами адвоката, її співрозмовника ці відомості не зацікавили. Сам Трамп-молодший назвав цю зустріч "марною тратою часу".

Весельницька також підтвердила, що особисто знайома з генпрокурором Росії Юрієм Чайкою і консультувалася з ним щодо справи Браудера. Однак, заявила вона, її зустріч з Трампом-молодшим була виключно її особистою ініціативою, і російська влада не мала до неї ніякого відношення.


Як повідомлялося, Дональд Трамп-молодший 11 липня оприлюднив зміст своїх електронних листів, у яких йому пропонувалося провести зустріч з юристом, що представляє російський уряд, Наталією Весельницькою. З її боку пропонувалося надати компрометуючі матеріали на Гілларі Клінтон для того, щоб зміцнити позиції Дональда Трампа на президентських виборах у США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus