USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Російський добровольчий корпус» та легіон «Свобода Росії», які воюють на боці України, заявили, що виконують завдання на території Росії

22 Травня 2023 12:32
«Русский добровольческий корпус», бійці якого стверджують, що воюють на боці України, заявив, що виконує бойові завдання на території РФ, а легіон «Свобода Росії» закликав жителів прикордонних російських регіонів залишатись вдома і «не чинити опір».

Про це пише Українська правда з посиланням на легіон «Свобода Росії», «російський добровольчий корпус», російські місцеві телеграм-канали.

Зранку 22 травня бійці «русского добровольческого корпуса» повідомили, що перебувають на території Росії.
Зокрема, бійці опублікували відео на фоні дорожних знаків про початок населених пунктів Любимовка, Безлюдовка, Чуровичи.

Тим часом легіон «Свобода Росії», який воює на боці України, записав відеозвернення із закликом до росіян боротися за вільну від Путіна Росію.
Потім легіон опублікував звернення до жителів прикордонних російських регіонів: «Залишайтеся вдома, не чиніть опір і не бійтеся: ми вам не вороги. На відміну від путінських зомбі, ми не чіпаємо цивільних і не використовуємо їх у своїх цілях».

Там також пообіцяли опублікувати деталі згодом.

Російські ресурси поширюють відео і повідомляють про знищення прикордонного пункту «Грайворона».

Місцеві поширюють відео із волаючою у Білгороді сиреною, водночас губернатор Білгородської області РФ В’ячеслав Гладков заявив, що з ранку Грайворонський міський округ перебуває під обстрілом: «Обійшлося без постраждалих мирних жителів».

Гладков заявляє, що спрацювала російська ППО, а частина ракети впала в город приватного житлового домоволодіння в селі Антонівка.

Також він заявляє про мінометним обстріл села Козинка. У селі Гора-Поділ, за його словами, загорівся склад сіна, у Грайвороні снаряди влучили на територію автотранспортного підприємства.

Російський губернатор заявив, що оперативні служби РФ починають «подворовий обхід територій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мыкола Показати IP 22 Травня 2023 16:19
Кажется, кацапы получили некоторое представление где в Украине Ненацк, с которого должно начаться контрнаступление =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus