USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російський політолог пояснила, які завдання Кремль виконує в Україні

15 Квітня 2015 09:02
На думку Шевцової, Вашингтон не планував боротися з Москвою за Україну. Кремль, підтримуючи тероризм на Донбасі, виконує одразу кілька завдань. Як заявила в інтерв'ю виданню Colta російський політолог Лілія Шевцова, Москва намагається знищити ідею Євромайдану як вірус, який може поширитися за українські межі, - інформує ТСН.

"По-друге, доводить руйнівність революції для державності. По-третє, шукає так звану червону лінію, окреслену Заходом, через яку Росія не може перейти без загрози викликати силове стримування Заходу і, в першу чергу, Америки.

Іронія в тому, що американці і не планували боротися з Москвою за Україну. Але Кремль включив закон ненавмисних наслідків. І тепер Вашингтону потрібно думати про те, як відповідати", - зазначила експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
балакун Показати IP 15 Квітня 2015 10:24
Якого милого російський бізнес ще працює на території нашої країни, а наш у них?!
СПС до балакун Показати IP 15 Квітня 2015 13:48
А кто это российский политолог Лилия Шевцова? Откуда ее откопали? Про нее ни в каких СМИ нет никакой информации. Или это очередная невбрачная дочь Ивана Сусанина?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus