USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рота «Світязь» відзначила другу річницю

10 Червня 2016 18:09
Другу річницю від дня створення роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь» відзначили сьогодні, 10 червня.

Розпочались заходи з поминального молебню по загиблих у зоні АТО бійцях роти особливого призначення в Свято-Георгіївському храмі. До могил героїв у Луцькому, Локачинському та Любомльському районах Волинської та Млинівському районі сусідньої Рівненської областей поклали живі квіти, - повідомляють у прес-службі ГУ НП у Волинській області.

Після молебню керівник Волинської поліції Петро Шпига зустрівся з бійцями роти особливого призначення та сім’ями загиблих у зоні АТО героїв.

«В першу чергу хочу висловити свою подяку рідним й близьким наших героїв, які загинули під час виконання службового обов’язку. За два роки підрозділ пройшов нелегкий шлях, серйозну підготовку, маєте бойовий досвід і головне – принципову позицію. Позицію патріота, який воюватиме за свою Батьківщину до кінця! Майбутні покоління будуть дякувати хлопцям, які віддали найдорожче – своє життя за нашу державу, за наших дітей і за наше світле майбутнє», - зазначив Петро Шпига.

Керівник волинської поліції передав подарунки та матеріальну допомогу сім’ям загиблих бійців роти особливого призначення. Він вручив поліцейським спецпідрозділу відзнаки Міністерства внутрішніх справ України та Міжнародної поліцейської організації. Зокрема, за плідну працю, високий професіоналізм, спрямований на зміцнення законності й правопорядку, особисту мужність та відвагу, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України наказом Міністра внутрішніх справ України грамотою МВС нагородили капрала поліції Вадима Кіселя, подяками МВС - сержанта поліції Олега Булатова, молодшого лейтенанта поліції Віталія Шелеста та лейтенанта поліції Ігора Крохмала. Почесною відзнакою української секції Міжнародної поліцейської організації нагородили підполковника поліції Сергія Максимчука та тимчасово виконувача обов'язків заступника начальника ГУ НП у Волинській області Сергія Козака, який був командиром «Світязя».

«У день відзначення другої річниці роти поліції особливого призначення хочу привітати всіх бійців цієї роти, тих хлопців, які були в першому складі цього підрозділу, ті які в 2014 році зробили свій усвідомлений та добровільний вибір. Хочу побажати довгих років життя, міцного здоров’я та родинного затишку. Миру нам всім! Дуже хочемо, щоб Україна та весь український народ в мирі будували нову незалежну Україну і ту державу в якій хотілось би жити» - сказав Сергій Козак.

Керівник волинської поліції з нагоди другої річниці створення роти особливого призначення вручив бійцям наручні годинники та пам’ятні медалі «Захиснику Батьківщини». До привітань також долучився і Благодійний фонд "Волинь-2014".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
про перший склад рот Показати IP 11 Червня 2016 02:35
Де паріоти Іловайська і Вуглегірська ? Кого нагородили, жополизів, а де ж справні війни ????
дякуємо Показати IP 11 Червня 2016 02:48
на фото справні воїни, але нагородили КОГО ???
увага Показати IP 11 Червня 2016 02:56
подивіться в очі тих, хто ВОЮВАВ, а не тих, кому нагороди вручили. СЛАВА УКРАЇНІ !!!
про очі до увага Показати IP 12 Червня 2016 00:06
вони на свічки у церкві дивляться, адже розуміють, як з ними держава поступила ...
ЛУЧАНИН Показати IP 11 Червня 2016 17:45
Я все розумію ,а які ми патріоти коли біля Вас московські попи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus