USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ротація тербатальйону «Волинь» відбудеться незабаром

1 Грудня 2014 10:27
Дату ротації бійців першого батальйону територіальної оборони «Волинь» голова облдержадміністрації «не має права назвати».

Про це йшлося під час оперативної наради в голови ОДА 1 грудня.

На початку наради хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблого солдата батальйону «Волинь», якого поховали минулого тижня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, питання першого батальйону територіальної оборони «Волинь» він піднімав під час робочої зустрічі в Адміністрації Президента та Міністерстві оборони. З його слів, він сподівається, що питання невдовзі буде вирішене. Володимир Гунчик зауважив, що не має права називати дати, проте запевнив, що питання ротації буде вирішене незабаром.

Окрім цього, з його слів, вже цього тижня відбудеться нарада між головами облдержадміністрацій, а наступного тижня – робоча зустріч у Києві з керівництвом Міноборони і Генштабу щодо проблемних питань, пов’язаних із діями в зоні АТО.

Як повідомляло Інформаційне агенство Волинські Новини, родичі бійців батальйону територіальної оборони «Волинь» погрожують перекрити міжнародні автомобільні траси у випадку, якщо їм не повідомлять про точні терміни ротації.

Натомість самі воїни запевняють, що стоятимуть до останнього, якщо цього вимагатиме ситуація. Нагадаємо, воїнів вищезгаданого формування за неймовірну стійкість та витривалість уже давно називають «дивізіоном безсмертних».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus