USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Роупджампінг у Луцьку: екстрим для 6-річних. ФОТОРЕПОРТАЖ

30 Липня 2013 14:35
Екстремальні розваги для дорослих та малюків пропонували луцькі роупджампери у вихідні, 27 та 28 липня. Спробувати екстрим на смак вдалося навіть 6-річному Максимкові.

Отримати задоволення від гострих відчуттів, «зловити» порцію адреналіну, спробувати щось нове та похизуватися фото у соціальних мережах. Приблизно такі варіанти відповіді на запитання «що спонукає вас зробити крок униз з 50-метрової вежі?» назвали лучани та гості міста, які вирішили випробувати на міцність власні нерви.



До слова, «стрибковий» захід, що відбувся у минулий вікенд, відвідали понад 80 екстремалів з різних міст України. Тут можна було зустріти як і «бувалих» джамперів, так і новеньких.

Скуштувати на смак луцький роупджампінг прийшов навіть громадянин Польщі.

Та найцікавішим гостем заходу виявився 6-річний Максимко, який теж захотів пострибати з 50-метрової труби. Утім, організатори стверджують, що маленькому сміливцю ще рано думати про такі розваги. Але хлопчика таки підняли на висоту 15 метрів, трішки «погойдали», декілька разів плавно підняли вгору-вниз, після чого віддали в турботливі руки бабусі та дідуся.






«До екстріму потрібно привчати змалку, утім, у всьому потрібно знати міру. У діток ще несформована психіка, та частково відсутній інстинкт самозбереження, тож немає сумніву, що малеча легко б наважилась на стрибок. А от покатати дитя на незвичайній «гойдалці» - це ми можемо, – зауважили організатори заходу.

Вікторія СЕМЕНЮК, спеціально для «Волинських Новин»
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чайка Показати IP 30 Липня 2013 16:41
А чому не вказали де це все відбувалось, а з фото важко зрозуміти. І чи будуть таке проводити ще і коли?
Misteria до Чайка Показати IP 31 Липня 2013 13:26
Усе відбувалося у Луцьку, на КРЗ. Подібні заходи проводитися будуть, орієнтовно через три тижні...
Тетяна Показати IP 24 Вересня 2013 21:50
Скажіть будь-ласка, як можна взнати коли знову відбудуться стрибки, точену дату?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus