USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку екстрим рятував маленькі життя

12 Листопада 2014 10:55
Майже 6 тисяч гривень передали луцькі екстремали на потреби онкохворих малят. Любителі гострих відчуттів збирали кошти, протягом двох днів, «літаючи» із висоти у півсотні метрів.

Нагадаємо, що благодійний роупджампінг під гаслом «Збережи маленьке життя» відбувся 8 та 9 листопада на уже звичному для усіх охочих «полоскотати нерви» місці – 50-метровій трубі, що знаходиться у районі КРЗ за авторинком у Луцьку.
Так, зі слів голови благодійного фонду «СТОПРАК» Марії Адамчук, кошти, зібрані під час екстремальної акції, витратять на погашення боргу за запаювач для пакетів з тромбоконцентратом.
До слова, ініціатори заходу – молодіжна Громадська організація «Земля стрибків» та Благодійний фонд «СТОПРАК», спільними зусиллями допомагають маленьким пацієнтам онкогематологічного диспансеру уже втретє.

Учора, 11 листопада, співорганізатори оприлюднили підсумки благодійної акції. Загалом, протягом двох «стрибкових» днів вдалося зібрати 5630 гривень.
Нагадуємо, що у травні цього року в онкогематологічне відділення Волинської обласної дитячої клінічної лікарні передали запаювач для пакетів із тромбоконцентратом, який БФ «Стопрак» купив у розстрочку (повна вартість – 37000 гривень). Без цього пристрою пакети не могли бути герметично запакованими, а, відтак, вони були непридатними для зберігання.

Окрім того, інструктори залюбки дозволяли політати не лише уві сні, а й наяву наймолодшим любителям адреналіну, щоправда, не стрибаючи, а просто гойдаючи їх на мотузках, наче на великій гойдалці.
«Усе це відбувається для того, аби ті дітлахи, кому у житті пощастило менше, змогли також відчути радість життя. Хто зна, можливо, як підростуть і повністю одужають, й вони прийдуть до нас стрибати», - кажуть організатори.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що подібні благодійні екстрим-акції у Луцьку відбуваються уже не вперше. Так, у серпні минулого року, стрибаючи із висоти маже у півсотні метрів, протягом трьох днів вдалось закупити декілька імплантаційних портів для діток хворих на рак, аби ті не відчували пекучого болю під час ін’єкцій. Тоді ж молоді люди разом із головою БФ «СТОПРАК» Марією Адамчук особисто відвідали маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні й подарували їм іграшки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Афонасій Полікарпови Показати IP 12 Листопада 2014 11:31
О, це кращий матеріал, який я бачив, це просто геніально, а фото.., автору респект!!!! Сіські врятують світ!!))))
Сергій Показати IP 13 Листопада 2014 16:59
Молодці! Команда дуже чудова, дякую їм за адреналін! Хорошу справу роблять! Я теж долучився до цієї акції і вніс свою частину грошей для хворих діток. Радію що є такі люди яким небайдуже те що є навколо нас. Так тримати! Продовжуйте в тому ж дусі! Прийду до вас ще неодноразово!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus