USD 39.85 40.28
  • USD 39.85 40.28
  • EUR 40.05 40.35
  • PLN 9.95 10.20

Розчарувався: вбивця експрем'єра Японії пояснив свої мотиви

8 Липня 2022 20:33
Підозрюваний у вбивстві колишнього прем’єр-міністра Японії Сіндзо Абе, 41-річний житель Нари Тецуя Ямагамі, заявив, що розчарувався в експрем’єрі.

Про це пише Українська правда з посиланням на The Guardian.

Повідомляється, що Ямагамі після свого арешту сказав поліції, що він був розчарований колишнім прем’єр-міністром і мав намір убити Абе.

Поліція заявила, що підозрюваний зізнався у вбивстві. Він був незадоволений якоюсь «організацією», частиною якої, на його думку, був Абе.

Зброя, використана під час нападу, була саморобною. На землі поруч із місцем, де було застрелено Абе, виявили двоствольний пристрій, обмотаний чорною ізострічкою.

Зазначається, що в Японії діють одні з найсуворіших у світі правил володіння зброєю та вкрай низький рівень злочинності із застосуванням вогнепальної зброї.

Нагадаємо, на колишнього прем’єрміністра Японії Сіндзо Абе напали у місті Нара, вистреливши двічі. Непритомним його забрали до лікарні, але не змогли врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus