USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розгромивши «Партизан», «Динамо» з першого місця вийшло у плей-оф Ліги Європи

7 Грудня 2017 22:07
Завдяки хет-трику Мораєса та голу Морозюка київське «Динамо» перемогло сербський «Партизан», забезпечивши собі перше місце у групі та вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи.

Матч відбувся 7 грудня нас стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві.

До цієї гри «Динамо» забезпечило собі вихід до 1/16 Ліги Європи, втім, аби отримати краще положення перед жеребкуванням, киянам потрібно було не програти сербському «Партизану».

Вже на 5 хвилині серби могли відкривати рахунок, проте голкіпер «Динамо» Бущан скоригував політ м’яча і той потрапив у перекладину. У наступній атаці після удару Мораеса з-за меж штрафної воротар «Партизана» відбив м’яч прямо на ногу Морозюку, останньому не залишалося нічого, як відправити м’яч у ближній кут – 1:0.

Після чудово розіграної комбінації на 28 хвилині відзначився Мораес – бразилець отримав пас від автора першого голу Морозюка та забив у порожні ворота – 2:0. Через три хвилини ситуація повторилася – Мораес знову забив з пасу того ж Морозюка – 3:0.

У доданий до першого тайму час «Партизан» відквитав один м’яч – Євтович реалізував пенальті, яке «привіз» Морозюк, збивши Сума – 3:1.

Старт другої половини зустрічі активніше проводили серби, проте на 76 хвилині вінгер «Динамо» Циганов заробив пенальті, яке реалізував Мораес, оформивши таким чином хет-трик.

Таким чином, перемігши сербський «Партизан», «Динамо» забезпечило собі перше місце у групі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus