USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Розмаїття народних пісень, танців та витівок: у Луцьку відбулись «Андріївські вечорниці»

13 Грудня 2022 19:22
11 грудня 2022 року в Палаці культури міста Луцька відбулись «Андріївські вечорниці».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Захід відбувся за участю творчих колективів Палацу культури міста Луцька: народного аматорського фольклорного гурту «Чачка» (керівник Галина Орищук), народного аматорського ансамблю народного танцю «Волинянка» (керівник заслужений працівник культури України Олег Козачук), зразкового ансамблю народного танцю «Волиняночка» (керівник заслужений працівник культури України Олена Козачук) та музичного гурту «Lutsk Brass Band» (керівник Олександр Рудчик).

Творчі колективи продемонстрували своє бачення збереження українських традицій та обрядів, явили культурне розмаїття народних пісень, танців, витівок, підняли моральний дух всім присутнім у ці непрості часи.
Охочих долучитись до українських традицій був повен зал, публіка зібралась чудова - від наймолодших до найстарших, а також на дійство прибули військові.
Захід відбувся в рамках благодійного марафону «Разом переможемо», що передбачає збір коштів на підтримку ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus