USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Андріївські вечорниці по-луцьки

13 Грудня 2013 16:31
Традиційні зимові святки - Андріївські вечорниці – зібрали учора ввечері молодь, яка сповідує активний спосіб життя і екстремальні ситуації, у центральній бібліотеці для дітей у Луцьку.
На таке дійство молодих лучан запросили Руслана Мельник, організатор волинського туристичного клубу «Ми», та працівники бібліотеки. Перед початком вечора в читальному залі книгозбірні лунали українські пісні та демонструвались слайд-покази про святкування Андрія.
Присутні могли оглянути книги, які розповідали про традиційні зимові святки українців. Розпочався вечір з української пісні у виконанні Юрія Щербика, який завітав на вечорниці разом зі своїм сином.
Ведучі вечора розповіли присутнім, як колись відмічали це свято, які гадання і ігри відбувались в цей день і в ніч на13 грудня. Пісенну естафету підхопив керівник гурту «Чорні черешні» Юрій Поліщук, який подарував гостям низку пісень. Далі, як годиться на вечорницях, розпочались конкурси, ігри і різні забави. В моменти відпочинку присутні переглядали фільми, які створені волинськими, рівненськими кіноаматорами про традиції святкування Івана Купала, про Тараканівський форт, про подорожі туристичними стежками України, про екстремальні водні походи.
Гості свята могли переглянути фотовиставку луцьких фотографів про чудові краєвиди поліського краю. А які ж вечорниці без гадань і вареників. Звичайно і все це було на вечорницях, по-нашому! Пізньої пори гості розходились по домівках, щоб ще встигнути погадати у північ, як і годиться за традиціє Андріївських вечорниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свєта Показати IP 13 Грудня 2013 16:58
хай краще та Руслана розкаже,як вона гроші вимучує по своїх брехливих схемах,і за поїздки також....прокуратура-займіться цією аферисткою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus