USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розпочинається ремонт вулиці Лесі Українки у Луцьку

29 Червня 2016 11:50
Ремонтні роботи розпочинаються на вулиці Лесі Українки. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

У поточному році Луцькою міською радою розроблена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт вулиці Лесі Українки. Проектом передбачені роботи з влаштування покриття з бруківки, озеленення, встановлення додаткового зовнішнього освітлення та малих архітектурних форм.

З 29 червня розпочинаються підготовчі роботи з видалення застарілих зелених насаджень, зняття старої бруківки, ремонту зливової каналізації. Тож обмежать рух транспортних засобів вулицею Лесі Українки на ділянці від Театрального майдану до вулиці Кривий Вал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 29 Червня 2016 12:32
Мели мели скотиняко, а вулиця перетворилася в стоянку авто біля Старого базару. Це малята приклад як відмити бюджетні гроші. вчися сину
місцевий до Лучанин Показати IP 29 Червня 2016 17:12
То який буде віткат за плитку від підрядчика, коли ви уже вдавитеся ? Чи може як европейці положите бруківку камінну і не будете займатись шароварщиною товариші євреї? Ви уже втретє за свого життя бабло хочете скосити на цементній плитці на очах усього безмозглого міста. Це вже і бруківка камяна вийшла б за ці гроші
правда Показати IP 29 Червня 2016 13:52
А Волі тротуар - пройти не можна
я Показати IP 29 Червня 2016 16:11
зняття старої бруківки??? чим вона вже аж настільки стара??? не економно... блін...
новини Дурдому Показати IP 29 Червня 2016 16:55
Мабуть зроблять вишиванку, лишилось Голову і депутатів одіти в шаровари з деревяними шабельками оце буде свято!!!! Українці фолькльорно-етнографічне племя збулися плани ідеологів Росії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus