USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Розшукали 16-річну волинянку, яка поїхала на навчання і зникла

28 Січня 2022 10:24
На Волині розшукали 16-річну Юлію Карамач. Її цілою і неушкодженою доставили до навчального закладу та передали адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Ще 24 січня дівчина повинна була приїхати з с. Кам’янка в смт Головне до ліцею. Однак за місцем призначення вона не з’явилась, тож поліція розпочала пошуки.

«Спочатку розшукували дівчину в Ковельському районі. Потім надійшла інформація, що вона може перебувати на Житомирщині, тож відправились на пошуки туди», – розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Ковельського РУП Андрій Заньчук.

Поліцейські опрацьовували кожне повідомлення, опитували місцевих мешканців, підключили на допомогу профільні служби та житомирських колег.

«Дехто говорив, що бачив дівчину, схожу за описом. Ми відпрацьовували так звані притони, де збирається молодь, обходили будинки кожного села – і так майже дві доби», – говорить офіцер.

Учора дівчину знайшли за однією з адрес, де проживали заготівельники лісу. Ті повідомили, що дівчина прибилась до них і сказала, що може допомагати, бо хоче заробити грошей.

Неповнолітню правоохоронці забрали і доставили в Ковельське РУП, звідки поліцейський офіцер громади привіз її в навчальний заклад.

З матір’ю провели профілактичну бесіду, адже, зі слів дівчини, саме через сварку з нею вона вирішила втекти. Вирішується питання про притягнення її до відповідальності.

З юнкою нині все добре.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 28 Січня 2022 10:37
Батьків жаль.
Анонім до Читач Показати IP 28 Січня 2022 11:46
Да й малолітню кур*у жаль. Потенційно спорчене життя, і добре якщо тільки її, а не ще чиєсь.
Анонім Показати IP 28 Січня 2022 14:12
Дівка роботяща,женився б...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus