USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розшукують волинянина, який переховується від поліції

29 Червня 2017 12:10
Особу, яка переховується від кримінально-виконавчої інспекції, розшукують працівники Рожищенського відділення Ківерцівського відділу ГУ національної поліції у Волинській області, пише Район.Рожище.

Засєкін Микола Володимирович. 15.12.1968 року народження. Житель села Копачівка, вул. Першотравнева 127, Рожищенського району.

Прикмети: на вигляд 40–45 років, ріст 165–175 см, середньої тіло будови, волосся відсутнє, брови широкі дугоподібні, очі темні, ніс великий.

Міру запобіжного заходу не обирали. Цей громадянин переховується від КВІ.

«При отриманні будь-якої інформації стосовно розшукуваного негайно повідомте на адресу: 45100, Волинська область, місто Рожище, вул. Незалежності, 93; чи електронною поштою: [email protected]; чи за телефоном: 068 584 40 11, факсом (03368) 2–16–02, тел. (03368) 2–11–52, або 102.

Поліція буде вдячна кожному, хто повідомить будь-яку інформацію про розшукуваного», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мен Показати IP 29 Червня 2017 13:34
наверняка об этом нужно спросить его близких )))
Glover Показати IP 29 Червня 2017 15:54
Какая отвратительная рожа!!!
ЗАСЄКІН МИКОЛА Показати IP 1 Липня 2017 23:28
Звернення людини яку ,Ви ,засудили . Ви розшукуєте того, хто, мирно протестуючи зауважував: "Що спалювання та закопування сміття , це гріх і злочин. Хочете увязнити того ,хто, запропонував інноваційний екологічний бізнес проект по вирішенню проблеми сміття . А, саме :" Зміна формату (дизайну ) всіх видів тари та упаковки для вторинного використання у побутті та будівництві. Сміття , як один із компонентів - наповнювач будматеріалів." Це здорове майбутнє ; економічний розвиток та нові робочі місця . Сміття - це ріка породжена технологіями людства , її ,не можливо зупинити (ні спалити , ні закопати ), а лише направити в правильне русло для благ людських як дар Божий. Якщо, не зупинитесь та не зміните підхід до проблеми, яка призводить до отруєння землі та питної води , то будете мати, те, чого заслуговуюте та будете прокляті власними дітьми ! Епідемії та масове вимирання ,це , майбутнє яке ,Ви, пропонуєте! Якщо, зміг засудити, поширити інформацію про мій розшук , то ,хоча б спробуй поширити моє звернення! Наше майбутнє в наших руках. Я зауважую ,що я не переховуюсь та здатний бути присутнім на будь якому судовому засідані в твоїй присутності "людино".
Засєкін Микола Показати IP 3 Липня 2017 14:08
Заява про злочин від Засєкіна Миколи Володимировича Смітєзвалище села Кременець Рожищенського району Волинської області знаходиться серед орних земель та горить під відкритим небом . АЗС "АВЕТРА" в селі Копачівка Рожищенського р-ну закопала ржаві цистерни для зберігання рідин незаконно придбання у військовійчастині. Питна вода в окрузі , за вмістом нафтопродуктів та нітратів не придатна до споживання є факти та документальні свічення людей. Про свій від'їзд ,я ,повідомив відповідні органи ВКІ на що, і ,маю дозвіл під...растичного суду. Хто шукає мене відгукнись!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus