USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розшукуються свідки смертельної ДТП у Луцьку

16 Квітня 2014 07:30
Свідків ДТП, у якому травмувалася 59-річна жінка, розшукують рідні постраждалої. На жаль, пішохід не вижила – літня лучанка загинула у лікарні після 2-х діб перебування у комі. Рідні, не маючи змоги отримати інформацію у слідства, стурбовані тим, аби його дані не були перекручені.

Так, дочки померлої Ганни РозіноїОксана та Світлана – розшукують усіх тих, хто став свідком аварії. Із проханням поширити цю інформацію вони звернулися до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини.

Нагадаємо, 7 квітня о 20-й годині в Луцьку зареєстрували наїзд на пішохода. 59-річний водій, керуючи автомобілем Ауді А4, допустив наїзд на 59-річну жінку-пішохода, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході біля зупинки дизель-поїзда «Автозавод», що під Рівненським мостом.

В автомобілі, зі слів очевидців, окрім водія, перебував ще один чоловік. Внаслідок автопригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у відділення реанімації. Серед травм – закрита черепно-мозкова травма, численні ушкодження та забої. До моменту смерті 10 квітня жінка перебувала у комі.


Наразі дочки загиблої шукають правди у влади. В управлінні ДАІ кажуть звернутися через декілька днів, слідчий, зі слів рідних, на зв’язок не виходить. Учасники ДТП спілкуватися погоджуються лишень через адвокатів.

Особливо обурило близьких померлої те, що наступного дня, 8 квітня, на місці ДТП були розкидані речі постраждалої. А це, мовляв, речові докази, які зараз ніким не затребувані, знаходяться вдома у рідних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Горхівець Показати IP 15 Квітня 2014 18:23
Хтось та мусив щось бачити. Люди - відгукніться. Колись і вам допоможуть.
анонімус Показати IP 15 Квітня 2014 19:21
через тиждень йдіть в той самий час зустрічати електричку, і питайте у всіх пасажирів, яких зустрінете
Волинянин Показати IP 16 Квітня 2014 00:32
Я проїжав там десь о 21:15, було 2 машини ГАЇ і побита Ауді, повсюдю все було розкидано. Наскільки я зрозумів водій втік чи як, машина же ш була на когось зареєстрована...
Горохівець до Волинянин Показати IP 16 Квітня 2014 12:06
Номер АУДІ не запамяталь? ДАЙ-даішники не скажуть. Підключайте журналістів з "Під прицілом". "АВЕРС" не візьме на контроль?
криворожанин до Волинянин Показати IP 16 Квітня 2014 14:47
а я там не був, але за розумні гроші можу з чесним виразом обличчя сказати мусорам і в суді шо був, ну і шо там ше треба. говорю впевнено, не плутаюся, на провокації учасників процесу не ведуся. якшо шо, мусора знають як зі мною зв’язатися і скільки платити. оплата слідчих дій поденна, в суді погодинна.
Небайдужі до криворожанин Показати IP 16 Квітня 2014 21:51
Дякуємо за цінну інформацію. Будемо мати на увазі
Горохівець до криворожанин Показати IP 17 Квітня 2014 11:22
Дарма таке говориш. Які гроші у тих, що їздять дізель-поїздом! А от вбивця на Ауді більш імовірно може купити слизняків у погонах. Та це неправильно. Тому і потрібно допомагати потерпілим, хоча і небагатим.
допоможіть Показати IP 17 Квітня 2014 12:02
Велике прохання до свідків смертельної ДТП - відгукнутися!!! Допоможіть з'ясувати обставини!!!
Оксана Показати IP 29 Квітня 2014 21:09
Доброго всім вечора,вже стільки днів пройшло а ми,родичі,ще досі нічого не можем добитись.Слідчий наразі навіть нас не хоче визнавати потерпілими,чекає результати експертизи чи справді мама загинула від дтп,абсурд якийсь.А учасник дтп ще досі навіть не вибачився що забрав життя найдорожчої людини.Тай взагалі оцінив мамине життя в 40 тисяч гривень,передав нашому адвокату щоб ми брали ці гроші тому що він так чи інакше сидіти не буде......Неможем добитись справедливості.Якщо хтось щось бачив дуже просим відгукнутись.
ВІДГУКНІТЬСЯ Показати IP 6 Травня 2014 22:19
водій не втік з місця пригоди,збивши маму обїхав її,можливо мав на меті втікти але зустрічна машина перегородила йому дорогу.Цей свідок був на жовтій машині типу рено кенго.Знаходився до прибуття ДАЇ а пізніше зголосився відвезти сина потерпілої, який був на місці ДТП в лікарню до мами.Ми думали що ДАЇ зафіксувало його як свідка але сьогодні нам повідомив слідчий що свідків взагалі немає.Дуже просим всіх людей якщо хтось щось знає або може допомогти знайти головного свідка який був на жовтому авто ДОПОМОЖІТЬ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus