USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розшукують матір-вбивцю. Подробиці. ВІДЕО

29 Листопада 2011 19:24
Ще 9 вересня труп новонародженого немовляти без кінцівок та деяких внутрішніх органів виявили у Ковелі.

Про це повідомило Волинське телебачення.

Як повідомляли раніше, про труп новонародженого до міліції повідомила 75-річна ковельчанка.

За однією із версій міліціонерів, матір народила дитину і одразу вбила. За статею 117 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України силовики порушили карну справу. Припускають, що жінка психічно хвора, схильна до насильницьких дій.

«Ознаки насильницької смерті, відсутність кінцівок, деяких внутрішніх органів, тому я не буду говорити, яким чином вони були відокремлені, але вважаю цей вчинок надзвичайно жорстоким. Питання будь-якої трансплантації чи інші питання наразі не розцінюються. Як відомо, дитячі органи, так само і шкіра, в трансплантології практично не використовують. Вони є недорозвиненими та недосконалими», - зауважила начальник відділу слідчого управління МВС України в області Людмила Семенюк.

«Священне писання нам чітко говорить: «не вбий». Вбиваючи, ти чиниш дію проти Бога, проти святості, проти свого образу – образу чистоти», - з точки зору релігії пояснив ситуацію настоятель Свято-Георгіївського храму УПЦ отець Олександр

«Жінка, яка це вчинила, має усвідомити, що скоїла страшний гріх, розкаятись і більше цього не робити. Незалежно, знайдуть її чи не знайдуть», - додав прес-секретар Волинської єпархії УПЦ КП отець Віталій Собко.

Медики ж б’ють на сполох уже давно. У серпні при Луцькому пологовому будинку відкрили «вікно життя» з надією, що матері, які опинились у складних життєвих ситуаціях, можуть принести немовля сюди. Конфіденційність гарантують та й відеокамер тут нема.

А поки міліціонери шукають горе-матір. Обіцяють нерозголошення та винагороду тому, хто допоможе.

«Хочу звернутись до всіх мешканців області, яким будь-що відомо про обставини скоєння цього злочину. Прошу вас не зволікати і при наявності будь-якої цінної інформації негайно повідомити у Ковельський міський відділ за телефонами 03352 53284, 0503780843 або у слідче управління в області. Прошу вас подумати і пригадати, може, дійсно була вагітна жінка, яка приховувала свою вагітність, а через деякий час лишилась без її ознак», - наголосила Людмила Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus