USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Розумний годинник»: 18 годин без підзарядки та можливість оплати у магазинах

9 Березня 2015 22:00
В США триває презентація новинок від Apple.

Так, відбулася презентація Apple Watch - суперточного годинника із сапфіровим склом. Один із варіантів головного екрану Apple Watch буде із Міккі-Маусом, але його можна налаштовувати на власний смак. Натиснувши клавішу, можна викрилати список своїх друзів, - повідомляє ТСН.

Для Apple Watch створили тисячі додатків. На "розумному" годиннику буде і Іnstagram. Зауважимо, що Apple Watch представляє американська модель-спортсменка Крісті Тарлінгтон, яка випробувала годинник на напівмарафоні в Африці.

Також за допомогою годинника можна буде платити в магазинах - достатньо піднести їх до терміналу оплати. Китай, Автралія, Франція, Німеччина, Японія, США і Великобританія - купити Apple Watch незабаром можна буде тільки в цих країнах.

Творці "розумного" годинника обіцяють 18 годин без підзарядки.

Розпочнуть продавати Apple Watch із 24 квітня. Передзамовлення стартує із 10 квітня. Найдешевший Apple Watch коштуватиме 349 доларів.

Найдешевший годинник має назву Watch Sport. Apple Watch продаватимуть у двох розмірах - великому і маленьку. Якщо захочете більшого розміру - додайте до ціни ще 50 доларів.

Золотий Apple Watch вартуватиме від 10 тисяч доларів, а сталеві - від 549 до 1049 доларів (йдеться про новинку маленького розміру).

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО «РОЗУМНИЙ» ГОДИННИК ВІД APPLE. ФОТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Березня 2015 22:29
Відгадайте загадку - хто раніше купить - гунчик чи романюк?
дідо до Анонім Показати IP 9 Березня 2015 22:42
я куплю!
Andrei--Komissarov Показати IP 16 Січня 2017 20:55
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus