USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Розумний» годинник від Apple. ФОТО

10 Вересня 2014 23:00
Компанія Apple представила годинник Apple Watch, патент на виготовлення яких був отриманий ще в лютому 2013 року.

Глава компанії Тім Кук показав присутнім Apple Watch з білим ремінцем на своєму зап'ясті. Він заявив, що цей годинник - найбільш "особистий" гаджет з усіх, коли-небудь розроблених Apple, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК-Україна.

Щоб переглянути час, не потрібно нічого натискати - щоб зняти блокування, володареві годинника досить підняти руку. Повідомлення, як і в Android Wear, можна просто надиктувати.



Дисплей у новинки Apple квадратний. Як і передбачалося, екран виконаний із сапфірів, що забезпечить йому високу міцність. При цьому він реагує на силу натискання. Екран сенсорний, непотрібні повідомлення в ньому можна просто "скидати" в бік.

Годинники будуть повністю водонепроникні та обладнані датчиком серцебиття.

Основою управління в Apple Watch стала "Цифрова корона" - коліщатко, яке у традиційних годинниках використовується для підзаводу. На пристрої встановлені картографічні сервіси, наближати і віддаляти карту можна за допомогою коліщатка. Натиснувши на нього, можна повернутися на стартовий екран.

Зарядка в Apple Watch бездротова. Власник "розумного" годинника зможе вибрати дизайн екрана з безлічі "шпалер". Ремінці (їх у комплекті шість типів) кріпляться до годинника в одне "клацання".

За допомогою годинника можна відправляти повідомлення у Twitter. Підтримувати Apple Watch зможуть iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5s і iPhone 5C.

Лінч наголосив, що сторонні розробники зможуть створювати власні програми для Apple Watch.

Годинники Apple Watch будуть доступні у трьох версіях - Apple Watch, Apple Watch Sport і Apple Watch Edition. Для любителів спорту компанія пропонує моделі в алюмінієвих корпусах. Також у продаж надійде модель, виконана із золота.

Продажі стартують на початку 2015 року. Коштувати годинники будуть $ 349.



Нагадаємо, 9 вересня компанія Apple представила два нових телефони iPhone 6 і iPhone 6 Plus.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Вересня 2014 07:16
Бачиш... Годинник, а розумнiший за свiдомита...
spectator Показати IP 9 Березня 2015 23:18
"Щоб переглянути час, не потрібно нічого натискати" - прям прорив :) навіть на найдешевшому китайському щоб переглянути час не потрібно нічого натискати :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus