USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Розвідка виманила в Україну російський вертоліт Мі-8 із пілотом

23 Серпня 2023 16:37
Нещодавно гелікоптер Мі-8 збройних сил Росії опинився в Україні внаслідок тривалої спецоперації Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це повідомили високопоставлені джерела УП в спецслужбах.

Це була спецоперація ГУР, яка тривала більш як шість місяців.

Українська розвідка виманила пілота Мі-8 АМТШ в Україну. Борт здійснював рейс між двома авіабазами і перевозив деталі до винищувачів Су-27, Су-30 СМ. Разом із пілотом на борту були двоє членів екіпажу, які не знали, куди насправді летить гелікоптер.
Мі-8 приземлився у Харківській області. У результаті спецоперації двох членів екіпажу було ліквідовано. Пілот і його сімʼя перебувають в Україні, родину завчасно вивезли з РФ.

Мі-8 залишився в Україні разом із деталями до літаків-винищувачів, які мав доставити росіянам. Гелікоптер, за даними УП, вже у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
все Показати IP 23 Серпня 2023 16:48
банально просто. Скористалися послугами зрадника. Вся " операція*.
Платон до все Показати IP 23 Серпня 2023 18:42
Не напружуйся, твоїми послугами не скористаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus