USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розвиток Волині має залежати від депутатів, а не від ОДА, – Ігор Палиця

14 Вересня 2017 19:40
Волинська обласна рада не має можливості повноцінно реалізовувати власні обіцянки через спротив зі сторони голови обласної облдержадміністрації за погодженням, зокрема, з Адміністрацією президента.

Про це йшлося під час ефіру програми «Пряма мова» на ТРК «Аверс» 14 вересня.

Так, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця зазначив, що за два роки обіймання посади не розчарувався роботою облради.

«Ми займаємося своєю роботою й робимо усе від нас залежне, аби наповнити обласний бюджет, щоб його не розкрадали. Ми працюємо над стратегічним розвитком області», – підкреслив Ігор Петрович і додав, що впевнений, що працює, якщо не на всі 100 %, то на 90 % точно.

Голова облради відзначив, що незадоволений тим, що облрада не має прямих повноважень, а чекає рішень Волинської ОДА, зокрема щодо виділення коштів, перерозподіл яких навіть немає можливості перевірити.

Окрім того, Ігор Палиця акцентував, що для того, аби покращувати розвиток області, наприклад стан садочків, шкіл, медичних закладів, доріг, потрібно максимум грошей, зокрема, щоб відновити або замінити те, що дісталося у спадщину від СРСР.

На його переконання, те, як розвиватиметься Волинь, має залежати не від Волинської облдержадміністрації, а від депутатів, яких відповідними повноваженнями наділяють виборці, перед якими і повинні відповідати обранці громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Розкажіть но... Показати IP 15 Вересня 2017 22:35
Дуже-дуже цікаво, як же депутати наповнюють бюджет області...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus