USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рубан виступав за федералізацію України в «Українському виборі» Медведчука

11 Березня 2018 07:00
Глава українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан в 2004-2005 роках створив кілька видавничих і поліграфічних підприємств, які за фінансові кошти з РФ видавали проросійські агітаційні матеріали.

Про це повідомляє СБУ на своїй сторінці в Facebook.

За даними спецслужби, Рубан створив видавничо-поліграфічну групу, до якої увійшли ТОВ "Видавництво" Київська Русь "(2004), ТОВ" Журнал "Радуга" (2004), ТОВ "Поліграфічний центр" Київська Русь "(2005), ТОВ" Рекламне агентство "Нестор", ТОВ "Відкритий російський університет ім. М, І. Костомарова" (2008), ТОВ "Редакція дитячого журналу" Соняшник "(2008).


Дані компанії фінансувалися за рахунок грантів від уряду Москви, ""Россотрудничества", а також фондів ім. Єльцина і Долгорукого. Ці гроші Рубан, як стверджує СБУ, витрачав на видання та розповсюдження підручників і літератури про велич Росії і її президента Володимира Путіна.

У 2013 році Володимир Рубан почав працювати в організації Віктора Медведчука "Український вибір". У цій організації він виступав за федералізацію України, вступ нашої країни до Митного союзу і відмови від євроінтеграції.

Як пише СБУ, з сайту "Український вибір" видалили матеріали Володимира Рубана, але вони збереглися в кешованих версіях.

Нагадаємо, що Володимира Рубана затримали 8 березня на українському блокпосту "Майорськ". За даними правоохоронців, він намагався провезти на територію України арсенал зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
упс Показати IP 11 Березня 2018 09:54
Нуну,подивитися чим це все закінчиться....знов розвалиться справу і все тихо минеться...
До УПСа Показати IP 11 Березня 2018 14:36
УПС як би тебе або твоїх знайомих із тієї зброї, яку Рубан хотів завезти, «зацепило» то ти б благав правоохоронців щоб вони розібрались і допомогли тобі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus