USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Мітингувальники підпалили «офіс Медведчука»

21 Листопада 2016 21:10
Мітингувальники побили вікна в «офісі Медведчука» у Києві, наразі в будівлі пожежа.

Про це повідомляє кореспондент Тиждень.ua з місця події.

Колона мітингувальників дійшла з Майдану Незалежності до будівлі на Великій Васильківській, 23 б, де зі слів командира батальйону ОУН Миколи Коханівського, розташований офіс Віктора Медведчука.

Мітингувальники розтрощили шибки двох вікон на першому поверсі, також розбили навіс перед дверима. Потім бруківкою розбили шибки у двох вікнах на другому поверсі. Незважаючи на заклики не кидати запалювальні суміші, активісти все ж використали петарди. Щонайменше дві з них залетіли в будівлю, внаслідок чого спалахнула пожежа.

На місце події приїхала пожежна машина, поліція відтіснила журналістів. Мітингувальники швидко розійшлися.

Зазначимо, що за адресою Велика Васильківська, 23 б розміщений офіс організації «Український вибір», яку очолює Віктор Медведчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 21 Листопада 2016 21:25
Облом, переплутали та не те запалили. http://strana.ua/news/41596-vmesto-ofisa-medvedchuka-radikaly-razgromili-salon-krasoty.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus