USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рубікон перейдено! «Бумбокс» зіграв у Луцьку для всіх своїх. Фото

29 Лютого 2020 09:00
Голос, що викликає мурахи по шкірі, тексти, напрочуд близькі кожному, нестримувана емоційна відвертість і перевірені роками хіти, впізнавані з першої ноти, – таким видався виступ улюбленої багатьма української групи «Бумбокс».

Музиканти завітали до Луцька в рамках другої частини туру «Таємний код: Рубікон». Концерт, який було організовано Івент-агенцією "Tikhonov сoncert and event agency", відбувся 28 лютого в драмтеатрі імені Тараса Шевченка.

Відзначимо, що в першій частині турне гурт зіграв 16 концертів у 15 містах України. Натомість друга частина включає ще 11 виступів. Після шостого в списку Луцька «Бумбокс» вирушить до Тернополя, а згодом – до Черкас, Броварів, Хмельницького та Вінниці.

Сьома студійна платівка колективу, записана в Україні, Франції та США, також складається з двох частин: перша – «Таємний код» – вийшла ще у вересні минулого року, а друга – «Рубікон» – через три місяці, у грудні.

Пісні «Твій на 100%», «Твій номер», «ДШ», «Тримай мене» та «Безодня» з нового альбому вже давно стали потужними хітами.
«Ви на концерті української банди «Бумбокс» з міста-героя Києва. Ми в турі на підтримку альбому «Таємний код: Рубікон», – привітав присутніх у залі вокаліст Андрій Хливнюк і пообіцяв, що цього вечора артисти гратимуть різні пісні, не тільки з останньої платівки.

Розпочали свій двогодинний виступ музиканти з композиції «Твій на 100%».
«Кажуть, що дурень завжди знайде привід для смутку і тільки розумна людина, до якої нам, мені так точно, дуже далеко, розриває цей світ своїми веселощами та сміхом. Дослухаймося до цього. Наступна пісня нашого невеличкого концерту драматична. Усвідомити всю цю велич непросто навіть нашому барабанщику (Олександру Люлякін, – ВН), а він, повірте, усвідомлює ще й не таке. Це «Болєльщик», – представив наступну композицію з попереднього альбому «Голий король» Андрій.

Відзначимо, що автором ідеї цієї пісні є ексгітарист колективу, лучанин Андрій «Муха» Самойло.
«Як вам наші килими з OLX? Колись вважалося, що вони поглинають звук, тому їх багато на студіях… Одна з пісень, написаних для платівки «Таємний код: Рубікон» і записана у Франції, для мене особливо важлива, тому що це пісня натхненна іншою піснею – джазовим стандартом I’ll Be Seeing You (Еріка Клептона,– ВН). Тематика в принципі схожа. Інша мелодія, інше аранжування», – розповів Андрій Хливнюк. Мова – про композицію «Побачимось».
Не забули виконавці й про перевірені роками хіти: «Квіти в волоссі», «Выход», «Хоттабыч», «Вахтёрам». Останній пісні, до речі, вже 13 років.
Також музиканти представили пісню «Спи собі сама» Андрія Кузьменка.

Як зауважив соліст, за життя артистів нерідко критикують, стверджують, що вони не в силі, формі чи голосі. «А потім цих людей визнають легендами. А вже пізно… Ходіть на концерти живих виконавців, ходіть на акторів до театрів, на своє кіно і воно стане кращим, воно буде ставати кращим», – закликав Андрій Хливнюк.
Останньою «Бумбокс» виконав пісню «Люди». Рядки «Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо» гучно співав увесь зал.

«Всі свої на сцені і всі свої в залі… Дякуємо, що сьогодні грали разом із нами», – сказав наостанок фронтмен гурту.

Текст і фото: Ольга Шершень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
йо Показати IP 29 Лютого 2020 10:54
так мало фото вокаліста ((
ABC Показати IP 1 Березня 2020 19:19
Потужна банда і хороша музика. Хоча я і не їх прихильник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus