USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Рух транспорту Хрещатиком відновили

11 Серпня 2014 09:31
У Києві рух транспорту Хрещатиком повністю відновлено, на Майдані Незалежності залишилося лише два намети. Барикади ще не розібрано на Інститутській. Про це інформує УНІАН.

Як стало відомо, автомобілі рухаються Хрещатиком та прилеглими вулицями, окрім вулиці Інститутської, де ще не розібрано барикади. На самому Майдані Незалежності стоять лише два намети: мобілізаційний намет Національної гвардії - навпроти стели Незалежності, та намет біля прес-центру Майдану - поблизу будинку на Інститутській, 7/11.

Також на Майдані залишається напіврозібраною сцена, біля якої - близько 20 людей, які, вочевидь, провели тут ніч. Деякі і зараз сплять за сценою, інші сидять на стільчиках та спілкуються.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Майдані - генеральне прибирання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus